Κυριακή, 15 Δεκεμβρίου 2019

Αθηνά Ωνάση: Τα ψυχολογικά προβλήματα, η σιωπή και η κατάρα της... απιστίας!

Οι δύσκολες στιγμές της χρυσής κληρονόμου!

16 Ιουλίου 2019 12:33
Αθηνά Ωνάση: Τα ψυχολογικά προβλήματα, η σιωπή και η κατάρα της... απιστίας!

Από την κούνια της ήταν είδηση, θέμα, στόχος για φωτογράφους, ιστορία για πολλές λέξεις στους δημοσιογράφους.

Όπως είναι φυσικό το διαζύγιο της χρυσή κληρονόμου του Αριστοτέλη Ωνάση απασχόλησε όσο τίποτα άλλο τα μέσα ενημέρωση, αφού τα δημοσιεύματα για τον χωρισμό και την ζωή της χωρίς τον Αλβάρο έδιναν και έπαιρναν.

Η Αθηνά Ωνάση φαίνεται πώς πλέον πρέπει να έχει ξεπεράσει τον επώδυνο χωρισμό της από τον 11 χρόνια σύζυγό της, αφού για ένα μεγάλο διάστημα βρισκόταν σε μία πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Αθηνά Ωνάση: Τα ψυχολογικά προβλήματα, η σιωπή και η κατάρα της... απιστίας!

Σε αυτό συνέβαλε και το γεγονός ότι ο Αλβάρο μετά τον χωρισμό τους εθεάθη με μία γοητευτική γυναίκα στο πλευρό του με την οποία μάλιστα παντρεύτηκε σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τα όσα αποκάλυψε ο βιογράφος του Αριστοτέλη Ωνάση για την Αθηνά, Δημήτρης Λυμπερόπουλος:

Αθηνά Ωνάση: "Με έβαζε να κάνω σeξ με τους φίλους του" - Σοκαριστική αποκάλυψη για τον πρώην της!

Μέσα από τις σελίδες του βιβλίου του Αλέξη Μανθεάκη, επί χρόνια στενού συνεργάτη της χρυσής κληρονόμου, με τίτλο « Athina Onassis, The Red File», μπορεί κανείς να διαβάσει τις πικάντικες αποκαλύψεις του πρώην call girl, με το οποίο ο Αλβάρο διατηρούσε σχέση τα 8 από τα συνολικά 11 χρόνια του γάμου του με την Αθηνά. Αποκαλύψεις που τελικά βοήθησαν την Αθηνά Ωνάση να αποφύγει τις αξιώσεις εκατοντάδων εκατομμυρίων που προέβαλε ο πρώην πλέον σύζυγός της. Τι κι αν χώρισαν η Αθηνά Ωνάση έχει βρει καινούριο έρωτα!

Επιτέλους μάθαμε..Ο Αλβάρο αποκαλύπτει για πρώτη φορά τους λόγους του χωρισμού του από την Αθηνά Ωνάση!

Αθηνά Ωνάση: Τα ψυχολογικά προβλήματα, η σιωπή και η κατάρα της... απιστίας!

Όπως αναφέρει δημοσίευμα του «Λοιπόν», η Νίκι Τ., της οποίας το επίθετο δεν έχει δημοσιευθεί, ισχυρίζεται ότι γνώρισε τον Αλβάρο τον Ιανουάριο του 2006, όταν εκείνη εργαζόταν ως συνοδός πολυτελείας. Εκείνος της συστήθηκε με το όνομα «Ρομέ», αφού δεν ήθελε να αποκαλυφθεί η ταυτότητά του. «Τον γνώρισα την περίοδο που εργαζόμουν ως call girl. Δεν ήξερα ποιος ήταν. Είχα ακουστά την οικογένεια Ωνάση, αλλά τίποτα για τον Ντόντα». Η ίδια αναφέρει μάλιστα ότι χρειάστηκε μία πενταετία προκειμένου να αντιληφθεί με ποιον στ’ αλήθεια μοιραζόταν το κρεβάτι αλλά και τη ζωή της. «Ήταν το 2011, όταν παρακολουθούσα στην τηλεόραση ιππικούς αγώνες και ανάμεσα σε άλλους Βραζιλιάνους ιππείς αναγνώρισα τον Ντόντα. Μετά από αυτό τον ενημέρωσα ότι ήξερα πλέον ποιος είναι, αλλά τον διαβεβαίωσα ότι τίποτα δεν θα άλλαζε ανάμεσά μας. Τότε ξεκινήσαμε και τα κοινά ταξίδια. Τον ακολούθησα στο Ρίο για να παραβρεθώ στο Athina Onassis Horse Show. Σιγά-σιγά εκείνος άρχισε να μου εμπιστεύεται πολλά οικογενειακά μυστικά, για παράδειγμα, τους λόγους που η Αθηνά δεν μιλούσε πλέον με τον πατέρα της, Τιερί Ρουσέλ». Μάλιστα χτες σας αποκαλύψαμε για πρώτη φορά την πραγματική αιτία του χωρισμού της Αθηνάς με τον Αλβάρο!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share