Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Φαντασμαγορικό: Δείτε πώς είναι το σπίτι του «Βας-Βας Παρασκευά» από την Αννίτα Πάνια!

Πλάκα κάνεις! Τον θυμάστε;

16 Ιουλίου 2019 09:20
Φαντασμαγορικό: Δείτε πώς είναι το σπίτι του «Βας-Βας Παρασκευά» από την Αννίτα Πάνια!

Πρόκειται για έναν Ρομά που πριν μερικά χρόνια γνωρίσαμε όλοι μέσα από τις εκπομπές της Αννίτας Πάνια

Λίγο καιρό μετά την τηλεοπτική έκθεσή του γύρισε σχεδόν όλη την Ελλάδα με extra, στα οποία έδινε show και τραγουδούσε για το κοινό που τον ακολουθούσε. Έπαιρνε 20.000 το μήνα και τώρα...: Αποκάλυψη σοκ από Αννίτα Πάνια!

O Βας-Βας Παρασκευάς λοιπόν ζεί στην Ελασσόνα.

Και για να ξεχωρίζει αποφάσισε αντί για κουδούνι στην πόρτα να βάλει το πρόσωπό του.

Πρωτότυπο!

Ψεύτικα τα μαλλιά της Αννίτας Πάνια! Αποκάλυψη σοκ!

Μας σόκαρε η αποκάλυψη της Αννίτας Πάνια για τα ψεύτικα μαλλιά! Τι είχε πει η παρουσιάστρια; Επίσης έχετε δει την Αννίτα Πάνια χωρίς μακιγιάζ; Είναι αγνώριστη!

Όλοι γνωρίζουν την… εμμονή που έχει με τα μαλλιά της. Και ποιος δεν έχει θαυμάσει τα πλούσια μακριά ξανθά μαλλιά της Αννίτας Πάνια; Ωστόσο ελάχιστοι γνώριζαν πως είναι… ψεύτικα! Την αποκάλυψη την είχε κάνει η ίδια από τον αέρα της εκπομπής.

"Την έβγαλα την τρέσα και τα εξτένσιονς! Έφαγα φρίκη κι έχω μείνει με αυτό που υπάρχει και θα πορευτώ με αυτό", ανάφερε η παρουσιάστρια όταν η καλεσμένη της Σαμπρίνα της είπε πως έκαψε τα δάχτυλά της με την πρέσα για το ίσιωμα μαλλιών.

Αννίτα Πάνια: Δείτε για πρώτη φορά τον νεκρό πατέρας της που πέθανε πριν λίγες μέρες!

Είναι γνωστός πως η Αννίτα Πάνια περνάει μια περίοδο πένθους, αφού πριν λίγους μήνες έφυγε από την ζωή ο αγαπημένος της πατέρας, Ανδρέας!

Ο Ανδρέας Πάνιας έδινε μεγάλη μάχη για χρόνια με το Αλτσχάιμερ και τελικά πριν από λίγο χρονικό διάστημα άφησε την τελευταία του πνοή! Η παρουσιάστρια είχε ιδιαίτερη αδυναμία στον μπαμπά της για αυτό άλλωστε και ο γιος της, πήρε το όνομα του.

Δεν ήταν λίγες οι φορές μάλιστα που η Αννίτα είχε αναφερθεί στις συνεντεύξεις της για εκείνον και δεν είχε διστάσει μάλιστα να μιλήσει και για την μάχη που έδινε με τη νόσο.

Το Athensmagazine.gr βρήκε την μοναδική του φωτογραφία που υπάρχει στο διαδίκτυο και σας την παρουσιάζει! Όπως μπορείτε να καταλάβετε η Αννίτα Πάνια έμοιαζε αρκετά στον πατέρα της!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share