Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Μαρία Μπακοδήμου: «Έκανα μια τρέλίτσα στην Κωνσταντινούπολη με τον…»

Μίλησε ανοικτά!

16 Ιουλίου 2019 08:16
Μαρία Μπακοδήμου: «Έκανα μια τρέλίτσα στην Κωνσταντινούπολη με τον…»

«Δεν με ξέρει κανείς εκεί, οπότε ξέρω ότι δεν φλερτάρουν την Μπακοδήμου. Ένιωσα τεράστια ελευθερία…»

Η Μαρία Μπακοδήμου νιώθει ότι ξαναγεννήθηκε, ότι βρίσκεται στην αφετηρία μιας δεύτερης, καινούριας ζωής. Η προσωρινή της μετακόμιση στην Κωνσταντινούπολη, λόγω Power of Love, φαίνεται ότι κρύβει και τρέλες, όπως η ίδια εκμυστηρεύεται σε γνωστό περιοδικό! Παλάτι: Δείτε το μοντέρνο σπίτι της Μαρίας Μπακοδήμου!

Σε φλέρταραν όταν έβγαινες στην Κωνσταντινούπολη;

Ναι, και ίσως περισσότερο από τους Έλληνες. Και είναι πιο κολακευτικό, γιατί δεν με ξέρει κανείς εκεί, οπότε ξέρω ότι δεν φλερτάρουν την Μπακοδήμου. Ένιωσα τεράστια ελευθερία. Σαν να πήγα φοιτήτρια.

Τι τρέλα έκανες εκεί που δεν θα έκανες στην Ελλάδα;

Δεν μπορώ να σου πω. Κάτι έκανα, αλλά δεν θα το πω.

Μήπως προέκυψε και κάποια σχέση στην Κωνσταντινούπολη και δεν μας το λες;

Δεν ξέρω. Δεν μιλάω για τις σχέσεις μου, ούτε για τις τούρκικες ούτε για τις ελληνικές.

«Με πονάει πάρα πολύ…»: Κατέρρευσε η Μαρία Μπακοδήμου!

Το θέμα έρχεται από το περασμένο "Ελλάδα έχεις ταλέντο" και αφού η επικαιρότητα είναι ρέστη το τελευταία διάστημα σας θυμίζουμε το περιστατικό που λύγισε την Μαρία Μπακοδήμου!

Μία ταλαντούχα ομάδα από παιδιά στάθηκε η αφορμή για να κάνει κατάθεση ψυχής η Μαρία Μπακοδήμου στο Ελλάδα έχεις ταλέντο. Θρίλερ με την Μαρία Μπακοδήμου: Μεγάλη απάτη!

Tα κορίτσια παρουσίασαν μία σπουδαία χορογραφία που είχε ως θέμα της τα παιδιά που πέφτουν θύματα του πολέμου. Η ιστορία που διαδραματιζόταν πάνω στη σκηνή, πραγματικά συγκίνησε τους κριτές αλλά κυρίως τη Μαρία Μπακοδήμου.

Μην μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της και έχοντας καταρρεύσει συναισθηματικά, με αυτό που μόλις είχε δει η παρουσιάστρια είπε μεταξύ άλλων: «Με πονάει πάρα πολύ που είμαστε στο 2018 και συμβαίνουν αυτά τα πράγματα. Δεν μου αρέσει που είμαι σε αυτή την κατάσταση. Δεν θέλω να δείχνω έτσι και να υπάρχουν παιδιά που είναι σε αυτή την κατάσταση… Συγκινήθηκα πολύ με το μήνυμά σας…».

«Στα δύο χρόνια που είμαστε στο Ελλάδα έχεις ταλέντο, είστε το μοναδικό χορευτικό που έκανε τη Μαρία να κλάψει» σχολίασε από την πλευρά του ο Σάκης Τανιμανίδης.

Τα κορίτσια που βρίσκονταν στη σκηνή αποκάλυψαν πως η ιστορία που είχαν μόλις παρουσιάσει ήταν προσωπική εμπειρία της δασκάλας τους, της Ναταλίας. Όταν η δασκάλα βγήκε στη σκηνή, αποκάλυψε την ιστορία της κλαίγοντας και φυσικά έκανε τους κριτές να δακρύσουν.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share