Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Σία Κοσιώνη: Χωρίς ίχνος μακιγιάζ μοιάζει για 20 χρονών!

Απίστευτη!

16 Ιουλίου 2019 07:10
Σία Κοσιώνη: Χωρίς ίχνος μακιγιάζ μοιάζει για 20 χρονών!

Η Σία Κοσιώνη είναι αδιαμφισβήτητα μία από τις πιο λαμπερές και εντυπωσιακές παρουσίες στην ελληνική tv.

Για αυτό δεν οφείλονται τα smokey eyes που επιλέγει συνήθως με τον makeup artist της για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, αλλά η φυσική ομορφιά της.

Να σας υπενθυμίσουμε και την έκτακτη τοποθέτηση της δημοσιογράφου. Ανακοίνωσε αυτό που όλοι περιμέναμε!

Δείτε την υπέροχη φωτογραφία που κάνει που πόσταρε στο διαδίκτυο στο Athensmagazine.gr:

Προδοσία για την Σία Κοσιώνη! Σε εν' εξάλλω κατάσταση απειλεί να...

Έξαλλη η Σία Κοσιώνη από το παρασκήνιο που παίζεται πίσω από τις πλάτες της! Τι συμβαίνει; Τι έμαθε η παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ και έχει βγει από τα ρούχα της;

Όλα έχουν να κάνουν με τις τηλεθεάσεις του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΙ και τον πόλεμο που δέχτηκε όλη την χρονιά! Ο ΣΚΑΙ είναι γνωστό πως πολέμησε τον ΣΥΡΙΖΑ μέχρι τέλους και αυτό το πλήρωσε! Στο σημείο έχουμε και μια έκτακτη τοποθέτηση της Σίας Κοσιώνη: Ανακοίνωσε αυτό που όλοι περιμέναμε!

Πώς; Ότι σε τηλεθεάσεις κατηφόρισε μέχρι και το 5%! Τι συμβαίνει μετά τις εκλογές; Η Σία Κοσιώνη και ο ΣΚΑΙ ως δια μαγείας ανέβηκαν σε κάτι 17 και 18%! Τι πραγματικά ισχύει; Δεν γίνεται την Παρασκευή επί ΣΥΡΙΖΑ ο ΣΚΑΙ και η Σία Κοσιώνη να σημειώνουν 9% και την Δευτέρα με κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας η τηλεθέαση να φτάνει σχεδόν στο 17%;

Οι ιθύνοντες του ΣΚΑΙ πιστεύουν πως τα νούμερα ήταν "πειραγμένα" από "πάνω χέρι" και απειλούν με μηνύσεις! Σε ίδια κατεύθυνση και η Σία Κοσιώνη! Τι θα συμβεί; Σίγουρα το καλοκαίρι θα είναι θερμό και ο "καύσωνας" άνευ προηγουμένου!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share