Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Μαρία Σολωμού: Αυτό είναι το αληθινό ύψος της ηθοποιού και τα κιλά της!

Ποιες είναι οι αλήθειες που δεν ξέρατε για αυτήν;

15 Ιουλίου 2019 12:36
Μαρία Σολωμού: Αυτό είναι το αληθινό ύψος της ηθοποιού και τα κιλά της!

Θέλετε να μάθετε τα κιλά, το ύψος και τα πάντα γενικά για την Μαρία Σολωμού;

Σας βρήκαμε και σας παρουσιάζουμε τα πάντα για την ζωή της ηθοποιού! Δείτε ακόμα το σώμα της Μαρίας Σολωμού χωρίς ρετούς!

Η Μαρία έχει ύψος 1,67, ενώ ζυγίσει 47 κιλά! Η όμορφη ηθοποιός, μαγνητίζει τα βλέμματα των άντρων με την εντυπωσιακή εμφάνισή της και τον ακόμα πιο εκρηκτικό χαρακτήρα της!

Έγινε γνωστή μέσα από τους ρόλους της στις τηλεοπτικές σειρές του Mega "Απόσταση αναπνοής" και s1NgLEs (2004-2008). Στο θέατρο έχει συνεργαστεί με τη Ζωή Λάσκαρη στο θέατρο Αθηναΐδα και με τη Μίνα Αδαμάκη ως σκηνοθέτη στο θεατρικό έργο «Το λουτρό». Τη θεατρική σεζόν (2008-2009) πρωταγωνίστησε στο έργο «Προδοσία» του Χάρολντ Πίντερ, με τον Αντώνη Καρυστινό και το Νίκο Νίκα.

Πάμε όμως να δούμε τα 10 πράγματα που ίσως δεν γνωρίζουμε για εκείνη και θέλουμε πολύ να μάθουμε:

Η Μαρία Σολωμού γεννήθηκε στην Αθήνα, 1η Οκτωβρίου 1976

Σπούδασε οικονομικά στο Αμερικανικό κολλέγιο.

Εργάστηκε για μικρό χρονικό διάστημα ως αεροσυνοδός.

Σπούδασε στη Δραματική Σχολή «Ίασμος» του Βασίλη Διαμαντόπουλου.

Διατηρούσε σχέση με τον ηθοποιό, Μάριο Αθανασίου, με τον οποίο έχει και ένα παιδί.

Πηγή: youweekly.gr

Ζευγάρι με την Μαρία Σολωμού ο Αλέξης Γεωργούλης!

Μαρία Σολωμού - Αλέξης Γεωργούλης: Πρόκειται για ένα από τα άγνωστα ζευγάρια της ελληνικής showbiz που ελάχιστοι μέχρι σήμερα γνώριζαν πως ήταν μαζί!

Η Μαρία Σολωμού και ο Αλέξης Γεωργούλης, σε κοινή τους συνέντευξη σε περιοδικό παραδέχθηκαν ότι κάποτε υπήρξαν ζευγάρι. Συγκεκριμένα, ο Αλέξης ανέφερε: «Με τη Μαρία συναντηθήκαμε πρώτη φορά στο κυλικείο της σχολής. Εννοείται ότι μου άρεσε και έψαχνα έναν τρόπο για να της πιάσω κουβέντα».

Η Μαρία, η οποία διατηρεί πολύχρονη σχέση με τον Πάνο Μουζουράκη, φάνηκε να έχει πιο επιλεκτική μνήμη, με χιούμορ δε, ανέφερε: «Επειδή έχω επιλεκτική μνήμη, αυτή η σχέση είναι σαν να έγινε σε μια προηγούμενη ζωή. Τον θυμάμαι όταν δούλευε στο μπαρ Σκηνή, όπου πηγαίναμε όλοι μαζί, αλλά επειδή ήταν ένας στο πρωινό τμήμα και ο άλλος στο απογευματινό, πρέπει να είχαμε συναντηθεί κάποια στιγμή στο "μπες βγες". (...) Είναι τόσα πολλά τα χρόνια που έχουμε χωρίσει, που πραγματικά αυτή η σχέση έχει παραγραφεί».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share