Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Μιλήσαμε πριν 7 μήνες και…»: Ο θάνατος που βύθισε στο πένθος τον Γιώργο Παπαδάκη!

Ράγισε καρδιές!

15 Ιουλίου 2019 09:18
«Μιλήσαμε πριν 7 μήνες και…»: Ο θάνατος που βύθισε στο πένθος τον Γιώργο Παπαδάκη!

Ο Γιώργος Παπαδάκης είναι ένα από τα πρόσωπα της showbiz που έχει χτυπηθεί από τον θάνατο! Έχει χάσει γονείς και αδέλφια από καρκίνο ενώ από την ίδια ασθένεια πριν λίγους μήνες έχασε έναν πολύ καλό φίλο και συνάδελφο!

Ο λόγος για τον Θέμο Αναστασιάδη! Στην κηδεία του εκδότη και δημοσιογράφου μάλιστα ο Γιώργος Παπαδάκης έκανε μια μεγάλη αποκάλυψη!

«Εγώ έρχομαι να τον χαιρετήσω, όχι να τον αποχαιρετήσω. Θυμάμαι πάρα πολλά από εκείνον, ένας υπέροχος άνθρωπος. Μιλήσαμε πριν από 7-8 μήνες, το πάλευε!», είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Παπαδάκης.

Γιώργος Παπαδάκης: Τι τραγικό συνέβη την ημέρα που κήδεψε την μητέρα του; Φρικιαστικό...

Μια άγνωστη ιστορία μοιράστηκε ο δημοσιογράφος Γιώργος Παπαδάκης! Τι τραγικό συνέβη την ημέρα που κήδεψε την μητέρα του;

Για τη δική του απόλυση από την ΕΡΤ, ανήμερα της κηδείας της μητέρας του μίλησε ανοικτά στο παρελθόν ο Γιώργος Παπαδάκης, με αφορμή την απομάκρυνση του Κώστα Αρβανίτη και της Μαριλένας Κασίμη το 2012 από τη δημόσια τηλεόραση.

"Έχω θητεύσει στην ΕΡΤ ως εργαζόμενος, με δύο απολύσεις από τη ΝΕΤ. Μου τοιχοκολλήθηκε την ημέρα της κηδείας της μητέρας μου, έξω από το σπίτι μου... Χωρίς αποζημίωση", είπε ο παρουσιαστής, ο οποίος εξέφρασε ανοιχτά τη συμπαράστασή του στους συναδέλφους του:

"Θέλω να συμπαρασταθώ στους δύο συναδέλφους μου. Είναι παρέμβαση ωμή στη δημοσιογραφική λειτουργία. Φίλος, αδερφός ο Αιμίλιος, αλλά Αιμίλιε ίσως αντιλαμβάνεσαι διαφορετικά τη δημοσιογραφική δεοντολογία. Έχει κάνει ένα φοβερό λάθος. Είναι δημόσια τηλεόραση, όχι κρατική! Θεωρώ ότι η απόφαση ήταν ακραία, υπερβολική και θα ανακληθεί μέσα στη μέρα", τόνισε ο Γιώργος Παπαδάκης.

Γιώργος Παπαδάκης: Το ύπουλο χτύπημα του καρκίνου!

Ο Γιώργος Παπαδάκης είναι ένας μεγάλος μαχητής! Ένας άνθρωπος που έχει χτυπηθεί ασύλληπτα από την μοίρα!

Ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής του "Καλημέρα Ελλάδα", έχει βιώσει πολύ δύσκολα χρόνια στο παρελθόν! Γιώργος Παπαδάκης - Μπάγια Αντωνοπούλου: Ξανά μαζί σε εκπομπή, 8 μήνες μετά το διαζύγιο!

Συγκεκριμένα ο Γιώργος Παπαδάκης έχει χάσει όλη του την οικογένεια από τον καρκίνο! Πατέρα, μητέρα, αδελφό και αδελφή! Τα 4 μέλη της οικογένειας του, που χτυπήθηκαν από τον καρκίνο και έφυγαν από την ζωή! Μια αρρώστια που έχει αποτελειώσει τον παρουσιαστή και δημοσιογράφο!

Μάλιστα ο δημοσιογράφος, με το μεγαλείο ψυχής που τον διακατέχει, έχει μιλήσει ανοικτά γι' αυτή την δύσκολη περίοδο!

"Έχω χάσει τον πατέρα μου από καρκίνο, έχω χάσει τη μητέρα μου από καρκίνο, όλους σε πάρα πολύ μικρή ηλικία. Έχασα τον αδελφό μου στα 49 του χρόνια, έχασα την αδελφή μου στα 52 της χρόνια. Έχω την οικογένεια μου, αλλά έχω και τους φίλους μου. Τους φίλους μου που φροντίζουν να περνάνε μηνύματα ζωής. Για αυτό θέλω να σου πω ένα μεγάλο ευχαριστώ", είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ο Γιώργος Παπαδάκης!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share