Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Απέδειξε την αξία της η Πάολα! - Συνέχισε να τραγουδά παρά την καταρρακτώδη βροχή! (Video)

Δεν την πτοεί τίποτα!

14 Ιουλίου 2019 15:39
Απέδειξε την αξία της η Πάολα! - Συνέχισε να τραγουδά παρά την καταρρακτώδη βροχή! (Video)

Απέδειξε την αξία της η Πάολα! Μια τραγουδίστρια που έχει ακούσει πολλά από διάφορους καλλιτέχνες! Συνέχισε να τραγουδά παρά την καταρρακτώδη βροχή!

Η Πάολα παρά την καταρρακτώδη βροχή που προκάλεσε και πλημμύρες στο νυχτερινό κέντρο που εμφανιζόταν στο Δρέπανο Αχαΐας, δεν στάματησε να τραγουδάει.Να σας θυμίσουμε γιατί πέρασαν χειροπέδες στην αγαπημένη τραγουδίστρια;

Όπως θα δείτε στα βίντεο που ανήρτησαν θαμώνες του μαγαζιού και δημοσίευσε το κανάλι TV Tube, αν και ο χώρος έχει γεμίσει νερά το κέφι δεν σταματά.

Δείτε το βίντεο από την Πάολα που συνέχισε να τραγουδά παρά την καταρρακτώδη βροχή:

"Είμαι περήφανη για την καταγωγή μου! Να είμαι από..": Άγριο ξέσπασμα από την Πάολα!

Από την Συκιά Χαλκιδικής στα πιο μεγάλα νυχτερινά κέντρα της Αθήνας βρέθηκε η Παγώνα Καραμήτσιου, δημοφιλής σε όλους ως Πάολα, με το χαρακτηριστικό τίναγμα των μαλλιών, τις εκκεντρικές εμφανίσεις και το λαϊκό «μέταλλο» στη φωνή, η τραγουδίστρια δηλώνει υπερήφανη που είναι τσιγγάνα.

«Είμαι τσιγγάνα! Ναι, φυσικά! Η μαμά μου δεν είναι, από την πλευρά του μπαμπά μου είναι τσιγγάνοι και γουστάρω πάρα πολύ! Τι κρίμα που δεν είναι και η μάνα μου, να είμαι γκαραντί τσιγγάνα», είπε η Πάολα, με πλατινέ μαλλί, όπως είδαμε σε βίντεο – αφιέρωμα το οποίο πρόβαλε η εκπομπή «Μία».

Γεννημένη στις 25 Ιουνίου του 1982, η Παγώνα, νυν Πάολα, γέμισε με χαρά τους γονείς της, οι οποίοι ασχολούνταν επίσης με την μουσική. «Όταν πηγαίναμε εμείς να τραγουδήσουμε κάπου και την παίρναμε μαζί μας, ανέβαινε πάνω στο τραπέζι και τραγουδούσε», έχει δηλώσει ανοιχτά η μητέρα της.

Στα 13 της χρόνια, η Πάολα έκανε τα πρώτα της βήματα στο τραγούδι, έχοντας την έγκριση των γονιών της, ενώ στα 19 ανέβηκε στις μεγαλύτερες πίστες της Θεσσαλονίκης και στα 23 έκανε τον πρώτο της δίσκο και «κατέβηκε» στην Αθήνα, με παρότρυνση του Σταμάτη Γονίδη.

Μόλις στα 19 της έμεινε και έγκυος: τις εμφανίσεις τις σταμάτησε στον 9ο μήνα και λίγο πριν γεννήσει… έβαζε εξτένσιον!

TAGS
 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share