Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ευχάριστα νέα για την Τζίνα Αλιμόνου!

Είναι πια γεγονός!

14 Ιουλίου 2019 13:23
Ευχάριστα νέα για την Τζίνα Αλιμόνου!

Η ανακοίνωση για το νέο ξεκίνημα της Τζίνας Αλιμόνου! Χαμογελάει ξανά...

Στο περιοδικό Gala και τον Διονύση Θανασούλα έδωσε συνέντευξη η Τζίνα Αλιμόνου, η οποία αναφέρθηκε, όπως ήταν φυσικό, και στον χωρισμό της από τον επιχειρηματία Παύλο Βαρδινογιάννη.

«Εκτός του ότι κάθε χρόνο κερδίζω περισσότερη σοφία και γνώση, αυτό είναι το καλοκαίρι όπου είμαι πιο ήρεμη, έχω βρει τις καινούργιες μου ισορροπίες και δόξα τω θεώ είμαι καλά κι εγώ και τα παιδιά μου. Πλέον έχω χαράξει μια νέα πορεία και προσπαθώ να κάνω πράγματα που ήθελα εδώ και πολύ καιρό, οπότε νομίζω ότι είμαι και πολύ πιο χαρούμενη. Έχω μπει στη διαδικασία μιας μεγάλης προετοιμασίας εδώ και μήνες για το νέο μου επαγγελματικό εγχείρημα στο YouTube και το Instagram και τον όποιο χρόνο περισσεύει από τις ανάγκες των παιδιών τον αφιερώνω στο στήσιμο της δουλειάς που θα παρουσιάσω σε δύο εβδομάδες.

Αποκάλυψη! Η κατάθεση της Αλιμόνου εναντίον Βαρδινογιάννη και oι κατηγορίες για ναρκωτικά και βίαιη συμπεριφορά!

Τόσο εγώ όσο και ο πρώην σύζυγός μου είμαστε δημόσια πρόσωπα, αλλά το θέμα ήταν ότι ο χωρισμός μας πήρε μεγάλες διαστάσεις και δόθηκαν στη δημοσιότητα ανυπόστατες πληροφορίες, ειδικά σε ότι αφορούσε εμένα. Αυτό πραγματικά δεν το περίμενα. Με βρήκε και λίγο απροετοίμαστη, αλλά επειδή κατάγομαι από τη Σπάρτη δεν το έβαλα κάτω και το πάλεψα με τα κατάλληλα μέσα. Πλέον το αφήνω πίσω μου όλο αυτό, παρότι ακούστηκαν τέρατα. Αφού αντέδρασα όπως μπορούσα στις συγκεκριμένες κατηγορίες, η μόνη απόδειξη πια ότι προχωράω στη ζωή μου είναι το να κάνω καινούργια πράγματα», είπε η Τζίνα Αλιμόνου.

Πηγή: youweekly.gr

Δύσκολες στιγμές για τον Παύλο Βαρδινογιάννη!

Αυτός ο «πόλεμος» έχει ακόμα πολλές «μάχες». Την τελευταία την κέρδισε η Τζίνα Αλιμόνου παραμονές Χριστουγέννων.

Ο έρωτας ανάμεσα στην ηθοποιό και τον επιχειρηματία Παύλο Βαρδινογιάννη όχι μόνο τελείωσε άδοξα, αλλά άφησε πίσω του και πολλές πληγές. Οι δύο πρώην σύζυγοι και νυν διάδικοι συναντιούνται συχνά-πυκνά στις αίθουσες δικαστηρίων.

Το ποσό της διατροφής, αλλά και ο τρόπος που θα μεγαλώσουν τα τέσσερα παιδιά τους, έχουν γίνει αντικείμενο μας πρωτοφανούς αντιπαράθεσης.

Το πρωινό της 21ης Δεκεμβρίου λοιπόν διαδραματίστηκε στο Πρωτοδικείο Αθηνών η τελευταία -για το 2018- δικαστική αντιπαράθεση μεταξύ Βαρδινογιάννη και Αλιμόνου.

Η εν λόγω αντιπαράθεση αφορούσε τα παιδιά τους, και συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα όσα διέρρευσαν από το δικαστήριο, την επιθυμία του επιχειρηματία να ταξιδέψουν στις ΗΠΑ για να περάσουν μαζί του τα Χριστούγεννα. Δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Παύλος Βαρδινογιάννης ζητούσε από το δικαστήριο, καταθέτοντας ασφαλιστικά μέτρα, να επιτραπεί στη μεγάλη του κόρη και τα τρίδυμα να ταξιδέψουν εκτός Ελλάδας. Είχε καταθέσει και πέρυσι ασφαλιστικά μέτρα που απορρίφθηκαν από το δικαστήριο, το οποίο του επιτρέπει να ταξιδεύει με τα τέσσερα παιδιά του μόνο εντός των συνόρων.

Φέτος είχε την ελπίδα ότι αυτό θα άλλαζε. Οπως έγινε γνωστό, μάλιστα, ήταν τόσο βέβαιος ότι η απόφαση θα είναι υπέρ του, που είχε ήδη εκδώσει τα εισιτήρια των παιδιών για το ταξίδι στις ΗΠΑ.

Τελικά το δικαστήριο απέρριψε το αίτημά του διατηρώντας το status quo που υπάρχει σε ό,τι αφορά τις μετακινήσεις των παιδιών στο εξωτερικό. Ο ίδιος δεν ήταν παρών στην εκδίκαση των ασφαλιστικών, αφού βρισκόταν στην Αμερική λόγω ανειλημμένων επαγγελματικών υποχρεώσεων και εκπροσωπήθηκε από τους δικηγόρους του.

Παραμένει βέβαια πολύ κοντά στα παιδιά του, τα οποία λατρεύει και τα επισκέπτεται κάθε μήνα προκειμένου να περάσει κάποιες μέρες μαζί τους. Η απόφαση του Πρωτοδικείου έγινε δεκτή με χαρά από την Τζίνα Αλιμόνου, η οποία γιόρτασε μαζί με τα τέκνα της την έλευση του νέου έτους, κατά τη διάρκεια του οποίου θα επισκεφθεί τουλάχιστον τρεις φορές τις δικαστικές αίθουσες, όπου θα εκτυλιχθούν τα νέα επεισόδια του διαζυγίου της με τον γνωστό επιχειρηματία, που ξεκίνησε σε ήπιους τόνους το φθινόπωρο του 2016, για να γίνει πιο έντονο τα επόμενα δύο χρόνια, χωρίς να διαφαίνεται πλέον διάθεση συμβιβασμού ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Στα χαρακώματα

Ο Ιταλός συγγραφέας Τσέζαρε Παβέζε είχε δώσει τη δική του ερμηνεία για τον γάμο γράφοντας ότι «καμιά γυναίκα δεν παντρεύεται από συμφέρον. Προτού παντρευτεί έναν εκατομμυριούχο τον ερωτεύεται».

Η φράση του μπορεί να ταιριάζει στην περίπτωση της Τζίνας Αλιμόνου και του Παύλου Βαρδινογιάννη, οι οποίοι κάποτε ερωτεύτηκαν, παντρεύτηκαν και απέκτησαν τέσσερα παιδιά που ολοκλήρωσαν την ευτυχία τους μέχρι να ξεκινήσει η διαμάχη που περιλαμβάνει αλληλοκατηγορίες και ενίοτε χτυπήματα κάτω από τη μέση, όπως οι μομφές του επιχειρηματία για εθισμό της πρώην συζύγου του σε ουσίες και αλκοόλ, οι οποίες απορρίφθηκαν μεν αλλά άφησαν πικρή γεύση τόσο στην ίδια όσο και σε όσους είχαν ζήσει το ζευγάρι.

Το προτελευταίο επεισόδιο στη διαμάχη τους είχε να κάνει με τη διατροφή που δεν είχε καταβληθεί από τον επιχειρηματία μέχρι τα τέλη του περασμένου Ιουνίου, η οποία, σύμφωνα με την πρώτη απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών, τον περασμένο Μάιο έφτανε μηνιαίως τα 30.500 ευρώ για τα τέσσερα παιδιά και 4.000 ευρώ για την ηθοποιό.

Ποσό που σύμφωνα με την πλευρά της ηθοποιού δεν έδωσε ποτέ ο πρώην σύζυγός της, ο οποίος με βάση με την πρωτόδικη απόφαση θα έπρεπε να έχει καταθέσει 103.500 ευρώ για τον Μάιο, τον Ιούνιο και τον Ιούλιο. Τελικά με δύο μήνες καθυστέρηση ο επιχειρηματίας κατέθεσε κάποια μικρά ποσά στο τέλος του Ιουνίου, έχοντας προσφύγει στη Δικαιοσύνη κατά της πρωτόδικης απόφασης. Το νέο δικαστήριο στις αρχές του Ιουλίου αποφάσισε, με βάση τα όσα κατέθεσαν οι δικηγόροι του, να μειώσει προσωρινά το ποσό της μηνιαίας διατροφής στα 18.000 ευρώ. Ετσι, κατέθεσε συνολικά 54.000 ευρώ λίγο πριν επιστρέψει στην Ελλάδα, μετά τη μήνυση της πρώην συζύγου του για μη καταβολή διατροφής.

Τα είπε όλα

Η συνέντευξη της Τζίνας Αλιμόνου στο «Gala» είχε ανοίξει τον ασκό του Αιόλου στις αρχές του περασμένου Ιουλίου ειδικά η δήλωσή της ότι μέχρι εκείνη τη στιγμή ο εν διαστάσει σύζυγός της δεν κατέβαλλε τη διατροφή. Απαντώντας για το επίμαχο θέμα στο οποίο την είχε δικαιώσει το δικαστήριο, είχε πει χαρακτηριστικά στην ερώτηση αν μετά την απόφαση όλα κυλούν ομαλά: «Οχι, δυστυχώς. Μακάρι να ήταν έτσι γιατί θα μπορούσα κι εγώ να προσφέρω περισσότερο χρόνο στα παιδιά μου, αλλά δυστυχώς ο Παύλος μέχρι στιγμής δεν έχει συμμορφωθεί με την απόφαση και δεν καταβάλλει ούτε ένα ευρώ για τη διατροφή που επιδικάστηκε».

Στην ίδια συνέντευξη τόνισε ότι παρά τα όσα έχουν γίνει με τον Παύλο, η ίδια πιστεύει ότι αγαπάει τα παιδιά κι αυτή με τη σειρά της τον θέλει πάντα κοντά τους. Οπως επισήμανε, την έχει φέρει σε αυτή τη δύσκολη θέση εδώ και αρκετό καιρό, θεωρεί όμως ότι είναι χρέος της απέναντι στα παιδιά της να στηρίζει την πατρική φιγούρα στα μάτια τους και την αγάπη τους προς αυτόν. Ελπίζει, επίσης, κάποια στιγμή να έχουν μια καλή σχέση ως γονείς, την οποία ή ίδια θεωρεί πιο σημαντική πλέον από τη συντροφική.

Μετά τα όσα έχουν γίνει, πάντως, θεωρεί σχεδόν αδύνατο να μπορέσει να συνυπάρξει ξανά ως ζευγάρι με τον γνωστό επιχειρηματία αφού, όπως δήλωσε, «είναι πολύ δύσκολο γιατί έχουν ανοιχτεί πολλά μέτωπα και φυσικά ειπώθηκαν πολλά ψεύδη για μένα».

Ηταν τότε που δήλωνε σοκαρισμένη από την επίθεση του εν διαστάσει συζύγου της και τις κατηγορίες περί εθισμού της στο αλκοόλ και σε ουσίες.

«Δεν πίστευα», είπε, «ότι κάποιος μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο. Οταν έγινα μητέρα, αφοσιώθηκα τόσο πολύ σε αυτό, διάβασα, ρώτησα ειδικούς, σε τέτοιον βαθμό που έγινα πολύ υπερπροστατευτική. Πιστεύω ότι και ο Παύλος είχε θέμα με αυτό. Ξαφνικά, ως μητέρα πλέον, με τέσσερα παιδιά, δέχτηκα μια τέτοια επίθεση όσον αφορά ειδικά τη μητρότητα που σοκαρίστηκα. Λέω, δεν μπορεί να συμβαίνει αυτό. Ξέρω όμως πολύ καλά ότι, νομικά, όποιος πατέρας διεκδικεί την επιμέλεια πρέπει να χτυπήσει τη μητρότητα. Εχει μια λογική αυτό, αρκεί όμως να λέμε την αλήθεια και όχι ψέματα».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share