Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Εσείς θα τον αναγνωρίζατε σήμερα; Έτσι είναι σήμερα ο Μιλτιάδης από το «Είσαι το ταίρι μου»!

Πόσο έχει αλλάξει από τότε;

14 Ιουλίου 2019 12:52
Εσείς θα τον αναγνωρίζατε σήμερα; Έτσι είναι σήμερα ο Μιλτιάδης από το «Είσαι το ταίρι μου»!

Ο Μιλτιάδης ήταν το μοναχοπαίδι της Αννέτας Μπεζαντάκου και του Παναγιώτη Ζύγουρα στην τηλεοπτική σειρά "Είσαι το ταίρι μου" που προβλήθηκε στις αρχές της προηγούμενης δεκαετίας από το Mega. Εσείς θα τον αναγνωρίζατε σήμερα;

Ο μικρός πρωταγωνιστής είχε ξεχωρίσει για το ταλέντο του, ωστόσο, στην συνέχεια αποφάσισε να ακολουθήσει άλλον… δρόμο. Ο Πάνος Φιλιππαίος, περί ου ο λόγος, έχει σπουδάσει γραφικές τέχνες και όπως τονίζει λατρεύει την φωτογραφία και τα ταξίδια. Τι αποκάλυψε ο Αλέξης Γεωργούλης για την αγαπημένη μας σειρά;

Πάντως, το σίγουρο είναι πως έχει αλλάξει σε μεγάλο βαθμό.

Τον αναγνωρίζετε; Είναι πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός και έπαιζε στο "Είσαι το ταίρι μου"!

Έκανε μια από τις πιο πετυχημένες μεταμφιέσεις που είδαμε φέτος τις Απόκριες και μέχρι και εμείς πραγματικά τρομάξαμε να τον γνωρίσουμε!

Ο ηθοποιός από το Είσαι το ταίρι μου εμφανίζεται με τουαλέτα εποχής, εκπληκτικό μακιγιάζ και φτερά στο κεφάλι και μοιάζει άλλος άνθρωπος!

Την αποκάλυψη μάλιστα, έκανε ο ίδιος ο αγαπημένος ηθοποιός αφήνοντας κυριολεκτικά άφωνους τους διαδικτυακούς φίλους του!

Όσο κι αν φαίνεται απίστευτο πίσω από τη μεταμφίεση κρύβεται ο αγαπημένος και ταλαντούχος ηθοποιός Αλέκος Συσσοβίτης, ο οποίος έκανε αυτή την εκπληκτική εμφάνιση στο Carnival Party στο Faust με τίτλο «Surprise yourself Carnival Party»! Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες από το Instagram του:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share