Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Καραμανλής - Παζαϊτη: Η κόρη τους μεγάλωσε, έγινε 16 και βάζει "κάτω" πολλές κοπέλες της ηλικίας της!

Πάθαμε πλάκα!

14 Ιουλίου 2019 09:53
Καραμανλής - Παζαϊτη: Η κόρη τους μεγάλωσε, έγινε 16 και βάζει

Θα πάθατε πλάκα όταν δείτε την κόρη του Κώστα Καραμανλή και της Νατάσας Παζαϊτη! Έγινε 16 και βάζει "κάτω" πολλές κοπέλες της ηλικίας της!

Ο Κώστας Καραμανλής και η Νατάσα Παζαΐτη έχουν, όπως είναι γνωστό, δίδυμα παιδιά, τον Αλέξανδρο και την Αλίκη!

Σε πρόσφατη ανάρτησή πριν λίγες μέρες είδαμε πόσο πολύ έχει μεγαλώσει ο γιος της Νατάσας Παζαΐτη και του Κώστα Καραμανλή και σήμερα είπαμε να σας δείξουμε και την κόρη τους!

Το πρώην πρωθυπουργικό ζεύγος είναι γνωστό πως έχουν δίδυμα παιδιά, τον Αλέξανδρο και την Αλίκη! Πριν λίγα χρόνια η Νατάσα Παζαΐτη έκανε μια σπάνια εμφάνιση με τα παιδιά της σε πάρτι και αυτή είναι η πιο πρόσφατη φωτογραφία της κόρη της που έχουμε δει, σε ηλικία 12 ετών!

Σύγχρονο παλάτι για Καραμανλή - Παζαΐτη: Δείτε το εντυπωσιακό εξοχικό τους στην Ραφήνα!

Θα πάθετε πλάκα μόλις δείτε το σύγχρονο παλάτι του Κώστα Καραμανλή και της Νατάσας Παζαΐτη! Αυτό είναι το εντυπωσιακό εξοχικό τους στην Ραφήνα! Ο χωρισμός, τα ποτά και τα ξενύχτια Τι ισχύει για τον Κώστα Καραμανλή και την σύζυγό του;

«Ποια είσαι εσύ; Πώς σε λένε;»: Όταν ο Κώστας Καραμανλής ζητούσε να μάθει το όνομα της γλυκιάς φοιτήτριας της Παιδαγωγικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου, που βρέθηκε να προσφέρει εθελοντικά τις υπηρεσίες της στο νέο πολιτικό του γραφείο στη Θεσσαλονίκη, το 1988, δεν περνούσε καν από το μυαλό του πού θα οδηγούσε αυτή η γνωριμία… «Νατάσα» απάντησε δειλά η ψιλόλιγνη κοπέλα με τα ξανθά μαλλιά.

Μερικούς μήνες μετά, Κώστας Καραμανλής και Νατάσα Παζαΐτη, έχουν κάνει δύο παιδιά, δίδυμα μάλιστα (Τον Αλέξανδρο και την Αλίκη) και έχουν στεγάσει την γλυκιά αυτή οικογένεια στο εξοχικό τους στην Ραφήνα!

Το Athensmagazine.gr τρύπωσε στο φρούριο και σας εξασφάλισε φωτογραφία:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share