Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2020

Τατιάνα Στεφανίδου: Παραμορφώθηκε μετά από νέα πλαστική!

Εικόνα σοκ!!

14 Ιουλίου 2019 08:10
Τατιάνα Στεφανίδου: Παραμορφώθηκε μετά από νέα πλαστική!

Πώς παραμορφώθηκε η Τατιάνα Στεφανίδου μετά από νέα πλαστική; Θα πάθετε πλάκα! Στο σημείο να σας θυμίσουμε πώς είναι το κορμί της παρουσιάστριας χωρίς ίχνους ρετούς!

Είναι μια από τις πιο όμορφες παρουσιάστριες της τηλεόρασης και αδιαμφισβήτητα βάζει κάτω πολλές 20άρες!

Ο λόγος για την Τατιάνα Στεφανίδου, η οποία όμως δεν το κρύβει ότι έχει βάλει μια πινελιά στο πρόσωπό της επεμβαίνοντας αισθητικά.

Δείτε πώς ήταν λοιπόν το πραγματικό πρόσωπο της όμορφης παρουσιάστριας όταν ξεκίνησε την καριέρα της παρουσιάζοντας δελτία ειδήσεων στον ΑΝΤ1. Μια εικόνα από τη δεκαετία του 1990 που κάνει ακόμα και την ίδια σήμερα να γελάει όταν τη θυμάται.

Δείτε πώς ήταν η Τατιάνα Στεφανίδου πριν τις πλαστικές:

πλαστικές Στεφανίδου

πλαστικές Στεφανίδου

Τατιάνα Στεφανίδου: Μαζικές απολύσεις και σκάνδαλο!

Έντεκα δημοσιογράφοι απολύθηκαν την Παρασκευή από τον ΣΚΑΪ. Όλοι τους ήταν εργαζόμενοι στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου.

Η διοίκηση του σταθμού ανέφερε στον εκπρόσωπο των εργαζομένων ότι η λήξη της συνεργασίας με τους έγινε λόγω του ότι σταματά η συγκεκριμένη εκπομπή και αυτό ήταν προγραμματισμένο από την αρχή της σεζόν. Όσον α

Για το θέμα ενημερώθηκε η ΕΣΗΕΑ η οποία πρότεινε στα μέλη της Ένωσης να γίνει για το θέμα αυτό συνέλευση των εργαζομένων, πράγμα που όμως αρνήθηκαν οι απολυμένοι.

undefined

Οι έντεκα δημοσιογράφοι ζήτησαν από τη διοίκηση του σταθμού να λάβουν τα χρήματα που τους χρωστάνε, πράγμα για το οποίο δεσμεύτηκε η διοίκηση του καναλιού.

Ωστόσο η Τατιάνα Στεφανίδου παραμένει στον ΣΚΑΙ, όπως σας ανακοινώσαμε από χτες!

Οι απολυμένοι

Πρόκειται για συναδέλφους που είτε είχαν σύμβαση ορισμένου χρόνου όπότε και έληξε αλλά και άλλους που είχαν αορίστου και προφανώς αποφασίστηκε ελέω συνθηκών να μην συνεχίσουν…

Είναι προφανές πώς η Τατιάνα αν τελικώς πάει Σαββατοκύριακο και αλλάξει το ύφος της εκπομπής της δεν θα χρειαστεί τόσο κόσμο. Είναι επίσης προφανες ότι ο σταθμός δεν είχε λόγο να κρατήσει κανέναν απο τος έντεκα μέσα στο καλοκαίρι μιας και δεν έχει ούτε εκπομπές να τους απορροφήσει ούτε σκοπεύει να πληρώνει κάποιους και να κάθονται.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πώς όταν ενημερώθηκε η ΕΣΗΕΑ και υπήρξε πρόταση απο το συλλογικό όργανο του κλάδου να γίνει συνέλευση οι απολυμένοι αρνήθηκαν.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share