Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Παύλος Ευαγγελόπουλος: Είναι 57 και όμως έχει κοιλιακούς 20αρη!

Eντυπωσιακός!

12 Ιουλίου 2019 20:15
Παύλος Ευαγγελόπουλος: Είναι 57 και όμως έχει κοιλιακούς 20αρη!

Ο Παύλος Ευαγγελόπουλος μετά από μια απαιτητική χρονιά με τα γυρίσματα του επιτυχημένου «Έλα στη θέση μου», απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης στην Πάρο.

Ο ηθοποιός μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους και μια φωτογραφία του με μαγιό και φόντο τα καταγάλανα νερά του Αιγαίου και τράβηξε τα βλέμματα όλων με την άψογη φυσική κατάσταση στην οποία βρίσκεται. Δείτε όμως και τι δήλωσε πασίγνωστη ηθοποιός για την ηλικία της!


«Ακόμη λίγη θάλασσα, ακόμη λίγο αλάτι…» #summertime #sun #holidays #blue #sea #sand #salty», έγραψε στη λεζάντα τις φωτογραφίας του που ενθουσίασε το γυναικείο κοινό.

Ο Matthew McConaughey κάνει διακοπές στην Ελλάδα!

Ο ηθοποιός Matthew McConaughey επισκέφθηκε και φέτος τη χώρα μας και βρέθηκε για διακοπές στηνΑντίπαρο. Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός βρίσκεται στις Κυκλάδες και απολαμβάνει τον ήλιο και την ελληνική φιλοξενία. Ενώ δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιος διάσημος ηθοποιός έρχεταί στην Ελλάδα για διακοπές ,πριν λίγο καιρό βρεθηκε στην Κρήτη ο γνωστός σε όλους «Mr Bean»!

Βρέθηκε σε γνωστό ιταλικό εστιατόριο του νησιού και από την επίσημη σελίδα τους ανέβηκε σχετική φωτογραφία. Ο Matthew McConaughey βρίσκεται στην Αντίπαρο με την σύζυγο του, Camila, τα τρία τους παιδιά και τη μητέρα του, ενώ στην παρέα τους βρίσκεται και ο γιος του Tom Hanks.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share