Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Θα πάθετε πλάκα: Η Εβελίνα Παπούλια σε μια φωτογραφία από το παρελθόν!

Εσείς πόσο αλλαγμένη την βρίσκετε;

12 Ιουλίου 2019 13:22
Θα πάθετε πλάκα: Η Εβελίνα Παπούλια σε μια φωτογραφία από το παρελθόν!

Η Εβελίνα Παπούλια είναι μια ηθοποιός που αγαπάμε όλοι! Στους ρόλους που την έχουμε δει κάθε φορά μας εκπλήσσει και την απολαμβάνουμε! Στην τελευταία τηλεοπτική σειρά "Τατουάζ" μας έδειξε πόσο ικανή είναι και στον χορό!

Εμείς όμως στο Athensmagazine.gr βρήκαμε μια φωτογραφία της αγαπημένης ηθοποιού από το παρελθόν που φαίνεται πόσο έχει αλλάξει από τότε!

Η αγαπημένη ηθοποιός δεν διστάζει να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους φωτογραφίες από την καθημερινότητά της και από το παρελθόν της!

Έτσι έγινε και με μια φωτογραφία που είδαμε στο instagram που απεικονίζεται η Εβελίνα Παπούλια με την ξαδέρφη της! Χαρακτηριστικά στην λεζάντα γράφει: "Πριν πολλα πολλα χρονια με την ξαδέλφη μου την αγαπημένη Κικα @kindergarden13 ... που σύντομα περιμένει και αυτη μωράκι !!...Κάθε φορά που με βλέπω σε φωτογραφίες γελάω γιατι δεν μπορω να πιστέψω ποσο αγοροκόριτσο ήμουν.. προφανώς αυτο δεν εχει αλλάξει... αλλα επιτέλους εχει καμουφλαριστεί καπως"

Εβελίνα Παπούλια: Ο Μπουτάρης είναι στους 3 πιο σeξι άνδρες στην Ελλάδα (Video)

Καλεσμένη στην εκπομπή After Dark με τον Θέμη Γεωργαντά στον ΣΚΑΙ ήταν η Εβελίνα Παπούλιααπαντώντας με την παροιμιώδη ειλικρίνεια που τη διακρίνει στις ερωτήσεις του παρουσιαστή στο «εξομολογητήριό» του.

Στην ερώτηση «ποιοι είναι για σένα οι τρεις πιο σ3ξι άνδρες στην Ελλάδα», η ηθοποιός απάντησε αυθόρμητα «Μπουτάρης, Χατζηφωτίου» και στη συνέχεια ονομάτισε και τον Κώστα Βουτσά στις επιλογές της. Στην συνέχεια ανέφερε με ποιους άντρες δεν τα πάει καλά.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share