Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αγνώριστος ο Σωτήρης Κοντιζάς! Η φωτογραφία που μας άφησε άφωνους!

Με βλέμμα βλοσυρό και...

10 Ιουλίου 2019 12:34
Αγνώριστος ο Σωτήρης Κοντιζάς! Η φωτογραφία που μας άφησε άφωνους!

Άφωνους μας άφησε ο Σωτήρης Κοντιζάς με την παρακάτω φωτογραφία. Πραγματικά αγνώριστος...

Μπορεί να τον έχουμε συνηθίσει με κοντό μαλλί και ροκ-casual στιλ, αλλά ο Σωτήρης Κοντιζάς δεν ήταν πάντα έτσι.

Έχοντας περάσει από διάφορες κουζίνες και έχοντας εργαστεί στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στο Λονδίνο, ο ίδιος είχε κάπως διαφορετική εμφάνιση πριν 10 χρόνια. Μάλιστα, ο κριτής έχει δοκιμάσει και τα πιο... αηδιαστικά πιάτα!

Συγκεκριμένα σε φωτογραφία που πόσταρε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook,(πριν χρόνια) ο ίδιος έχει πιο μακριά μαλλιά, φοράει ένα μαύρο πουκάμισο με γιακά και ποζάρει στον καθρέφτη του κρατώντας την φωτογραφική του μηχανή.

Βέβαια απ΄ότι φαίνεται και τότε ο διάσημος σεφ είχε το ίδιο σοβαρό, επιβλητικό ύφος που έχει και τώρα όταν κοιτάει τους παίκτες του MasterChef.

Η απίστευτη αποκάλυψη του Σωτήρη Κοντιζά! - «Είμαι με τις ενέσεις... »

Ο Σωτήρης Κοντιζάς είναι ίσως από τα πιο δυνατά πρόσωπα στο Master Chef στο κανάλι του STAR είναι ο κριτής εκείνος που δεν μασάει τα λόγια του και έχει τη φήμη του πιο σκληρού και το πιο αυστηρού!

Όμως σε συνέντευξη που είχε δώσει έδειξε μία άλλη... ανθρώπινη πλευρά.

"Το MasterChef δεν μας έχει αλλάξει πολλά πράγματα μας έχει βοηθήσει όμως.Ένα παράδειγμα που μας έχει βοηθήσει οικογενειακώς είναι το εξής: μολονότι εγώ και σύντροφος μου δεν έχουμε αλλεργίες, τα παιδιά μας έχουν.

Είμαστε πάντα με την ένεση και τα φάρμακα στην τσάντα.

Ύστερα από ένα post που κάναμε στα social media σχετικά με αυτό, έχει συμβεί να πάμε οικογενειακώς σε ένα εστιατόριο και ο άνθρωπος που είναι στο service να γνωρίζει για το συγκεκριμένο θέμα και να μας κάνει τη ζωή πιο εύκολη.

Να δώσει την απαραίτητη προσοχή, που πιστεύω ότι δεν πρέπει να δίνεται μόνο σε αναγνωρίσιμους ανθρώπους, αλλά σε όλους".

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share