Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Κατερίνα Καραβάτου: Γιατί δεν ανακοινώνει την εγκυμοσύνη της;

Τι συμβαίνει;

9 Ιουλίου 2019 10:55
Κατερίνα Καραβάτου: Γιατί δεν ανακοινώνει την εγκυμοσύνη της;

Ποιος είναι ο λόγος που η Κατερίνα Καραβάτου δεν ανακοινώνει την εγκυμοσύνη της;

Πριν λίγο καιρό, πρώτοι εμείς εδώ στο Athensmagazine.gr σας δείξαμε φωτογραφίες ντοκουμέντο από τη φουσκωμένη κοιλίτσα της παρουσιάστριας!

Ωστόσο, τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται, καθώς η παρουσιάστρια του "Στη φωλιά των ΚουΚου" δεν είναι έγκυος, διότι αν περίμενε το τρίτο της παιδί θα το ανακοίνωνε!

Η Κατερίνα Καραβάτου μαζί με τον Κρατερό Κατσούλη έχουν αποκτήσει δύο παιδιά τα οποία και υπεραγαπούν!

Μάλιστα, η Κατερίνα Καραβάτου πολλές φορές έχει δείξει την τρομερή αδυναμία που έχει στα παιδιά αλλά και το πόσο ευαίσθητη είναι με θέματα που έχουν να κάνουν με παιδιά. Έτσι λοιπόν, αν η παρουσιάστρια περίμενε παιδί θα το είχε ανακοινώσει δημόσια εδώ και καιρό!

Αποκλείεται: Αυτή είναι η ηλικία της Κατερίνας Καραβάτου!

Θα πάθετε πλάκα κι εσείς μόλις μάθετε την ηλικία της Κατερίνας Καραβάτου! Δεν φαντάζεστε πόσο είναι...

Η Κατερίνα Καραβάτου είναι μια ταλαντούχα παρουσιάστρια, που ενώ της έχουν τύχει αρκετά προβλήματα, όπως το θέμα υγείας του συζύγου της, δεν το έχει βάλει κάτω! Μάλιστα, πρόκειται για έναν σπάνιο χαρακτήρα που όσοι την γνωρίζουν έχουν να πουν τα καλύτερα!

Ωστόσο, να σας υπενθυμίσουμε ότι η Κατερίνα Καραβάτου βρισκόταν στα μαχαίρια με τη Ρούλα Κορομηλά!

Η Κατερίνα και ο Κρατερός έχουν μαζί δύο πανέμορφα παιδάκια, ωστόσο τα τελευταία χρόνια έχουν αποφασίσει πέραν της προσωπικής ζωής τους, να είναι μαζί και στα επαγγελματικά.

Οι δυο τους ξεκίνησαν τη σεζόν 2014-2016 με την εκπομπή "Στα καλά καθούμενα" στο epsilon tv. Στη συνέχεια τη σεζόν 2016-2017 η εκπομπή μεταφέρθηκε στο καθημερινό πρόγραμμα του σταθμού με τίτλο "Έτοιμο το πρωινό". Από τον Οκτώβριο του 2017 μεταφέρθηκαν στο Star και ξεκίνησαν την πετυχημένη εκπομπή, "Στη φωλιά των Κουκου".

Πάμε τώρα να δούμε που γεννήθηκε αλλά και πόσο ετών είναι!

Η παρουσιάστρια γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη, στις 30 Δεκεμβρίου 1973 που σημαίνει πως είναι 45 ετών! Ναι καλά διαβάσατε! Δεν μοιάζει ούτε για 35!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share