Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τζόβενο ο Νίκος Χατζηνικολάου: Η φωτογραφία που μας άφησε άφωνους!

Πάθαμε πλάκα!

9 Ιουλίου 2019 08:23
Τζόβενο ο Νίκος Χατζηνικολάου: Η φωτογραφία που μας άφησε άφωνους!

Πραγματικά μας άφησε άφωνους η παρακάτω φωτογραφία του Νίκου Χατζηνικολάου! Τζόβενο ο παρουσιαστής...

Τις τελευταίες ημέρες ο Νίκος Χατζηνικολάου βρίσκεται στην επικαιρότητα,μετά τον τσακωμό που είχε με τον Αλέξη Κούγια. Ο δημοσιογράφος ξεπέρασε τα όριά του και έγινε έξαλλος για τις φασιστικές απόψεις του δικηγόρου, ο οποίος έδωσε και τη δική του απάντηση!

Ωστόσο, εμείς είμαστε εδώ για να ελαφρύνουμε λίγο το κλίμα και για να σας δείξουμε μια φωτογραφία από... άλλη εποχή που έπεσε στα χέρια μας!

Μια φωτογραφία από το μακρινό παρελθόν, τότε που ο δημοσιογράφος παρουσίαζε την εκπομπή Ενώπιος ενωπίω στο Mega. Ο Νίκος Χατζηνικολάου με στιλ... pop idol και Σταμάτη Γαρδέλη ποζάρει και ξεσηκώνει τους πάντες! Δείτε κι εσείς το εξώφυλλο που δεν θυμίζει σε τίποτα τη σημερινή εικόνα του:

Νέα Δημοκρατία μέχρι κόκαλο ο Νίκος Χατζηνικολάου: Αυτός ήταν ο πατέρας του!

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ για το ποιος είναι ο πατέρας του δημοσιογράφου Νίκου Χατζηνικολάου;

Κι όμως, ο πατέρας του,Παναγιώτης Χατζηνικολάου, ήταν γνωστός σε όλη τη χώρα! Άλλος άνθρωπος ο Νίκος Χατζηνικολάου!

Γεννήθηκε στις 9 Οκτωβρίου 1962 στην Αλεξανδρούπολη. Ο πατέρας του, Παναγιώτης Χατζηνικολάου, ήταν βουλευτής και υφυπουργός Μακεδονίας και Θράκης με το κόμματης Νέας Δημοκρατίας. Μέχρι τα δεκαέξι του χρόνια ζούσε στη Θεσσαλονίκη.

Νίκος Χατζηνικολάου: Ο άγνωστος πρώτος γάμος που ελάχιστοι θυμούνται!

Ξέρατε για τον άγνωστο πρώτο γάμο του δημοσιογράφου,Νίκου Χατζηνικολάου;

Ο Νίκος Χατζηνικολάου είναι Έλληνας δημοσιογράφος, εκδότης και παρουσιαστής ειδήσεων, ο οποίος έχει καταφέρει πολλά πράγματα μέχρι σήμερα.

Ο ίδιος το 1986 ερωτεύτηκε τη δημοσιογράφο, Έλενα Κατρίτση, με την οποία και παντρεύτηκε ένα χρόνο αργότερα.

Αργότερα, το 1994, απέκτησε μαζί της τον πρώτο του παιδί, τον Παναγιώτη. Ωστόσο ο γάμος τους δεν κράτησε, με αποτέλεσμα να πάρουν διαζύγιο το 2001.

Το 2006 παντρεύτηκε την κόρη της Μαργαρίτας Μπρόγιερ, Κρίστι Τσολακάκη, ενώ το 2007 απέκτησε μαζί της το δεύτερό του γιο, τον Κωνσταντίνο, το 2009 τον τρίτο, τον Αλέξανδρο, και το 2012 την κόρη του, Εύα. Επίσης, ξέρετε ποια είναι η η πεθερά του Νίκου Χατζηνικολάου; Θα πάθετε πλάκα!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share