Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τους "κάρφωσαν": Νίκος Καρβέλας και η πρώην του φιλιούνται στο στόμα! Φωτογραφία ντοκουμέντο!

Ξανά μαζί;

8 Ιουλίου 2019 07:55
Τους

Η Σοφία Καρβέλα ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία των γονιών της, Άννα Βίσση και Νίκο Καρβέλα, στην οποία το πρώην ζευγάρι φιλιέται στο στόμα. Καυτά φιλιά στην παραλία για Αννίτα Πάνια και Νίκο Καρβέλα!

Η Άννα είχε τα γενέθλιά της και διατηρεί με τον Νίκο άριστες σχέσεις, επομένως λόγω και των γενεθλίων της τραγουδίστριας έπεσε και ένα φιλί στην “Βασίλισσα της καρδιάς τους”.

Δείτε την φωτογραφία ντοκουμέντο στο Athensmagazine.gr που άναψε τις φήμες!

Απίστευτο! Δεν φαντάζεστε πόσο χρονών είναι ο Νίκος Καρβέλας!

Θα μείνετε άφωνοι μόλις μάθετε την ηλικία του, δεν φαντάζεστε πόσο χρονών είναι ο Νίκος Καρβέλας!

Ο εναλλακτικός και ιδιαίτερος καλλιτέχνης που ήταν παντρεμένος με την Αννίτα Πάνια αλλά και με την Άννα Βίσση και έχει και με τις δύο παιδιά αλλά και εγγόνια! (Τα παιδιά της Σοφίας Καρβελα...)

Συγκεκριμένα στις 14 Μαΐου 1983 παντρεύτηκε την Άννα Βίσση, με την οποία έχει συνεργαστεί ως συνθέτης και στιχουργός σε πολλές δισκογραφικές δουλειές της. Κουμπάρος ήταν ο τότε πρόεδρος της κυπριακής δημοκρατίας Σπύρος Κυπριανού. Μαζί της απέκτησε μια κόρη, την Σοφία Καρβέλα. Το ζευγάρι έχει χωρίσει.

Το 2006 ξεκίνησε η σχέση του με την τηλεοπτική παρουσιάστρια Αννίτα Πάνια την οποία παντρεύτηκε στις 29 Απριλίου 2010 στον ιερό ναό Κωνσταντίνου και Ελένης και Αγίας Ειρήνης στο Politia Tennis Club με κουμπάρους τη Ρούλα Κορομηλά και τον Κώστα Δροσόπουλο...

Πάμε όμως στο θέμα μας, ο Νίκος Καρβέλας (κρατηθείτε...) είναι.... 67 ετών, 8 Σεπτεμβρίου 1951!

Απίστευτο: Ο εγγονός και ο μικρός γιος του Νίκου Καρβέλα είναι...

Μπορεί όλοι να τον έχουμε στο μυαλό μας πάντα... νέο αλλά ο Νίκος Καρβέλας είναι παππούς δύο υγιέστατων παιδιών!

Ωστόσο αυτό που είναι άξιο αναφοράς είναι ότι ο μεγάλος του εγγονός είναι "μια" ηλικία με τον γιο του,Ανδρέα, τον οποίο έχει αποκτήσει από τον γάμο του με την Αννίτα Πάνια! Τα δύο παιδιά είναι καλοί φίλοι και παρότι ο είναι ίσα, ο μικρός Ανδρέας είναι θείος του... Νίκου, γνωστοί και ως Νινίκου, γιου της Σοφίας Καρβέλα!

Αξίζει να αναφερθεί πως ο Νίκος Καρβέλας έχει συνολικά δύο παιδιά και δύο εγγόνια! Τον Ανδρέα και τον Σοφιά και τον Νίκο και Νέστορα!

Μάλιστα η κόρη του Νίκου Καρβέλα από τον γάμο του με την Άννα Βίσση, Σοφία Καρβέλα, μαζί με τα παιδιά της και τον σύζυγό της, μένουνε μόνιμα στην Αμερική!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share