Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Νίκος Κοκλώνης: Άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα! Τι ψήφισε;

Ο παρουσιαστής ψήφισε κανονικά!

7 Ιουλίου 2019 16:59
Νίκος Κοκλώνης: Άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα! Τι ψήφισε;

Ο Νίκος Κοκλώνης μετά από το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε πήγε κανονικά στην κάλπη για να ψηφίσει!

Ο παρουσιαστής βρέθηκε στο εκλογικό του τμήμα και πόζαρε μπροστά στην κάλπη!


Το επεισόδιο με έντονες καρδιακές αρρυθμίες που είχε, λόγω υπερκόπωσης και εξάντλησης από τη γυμναστική, μετά τα γυρίσματα του τελευταίου επεισοδίου για το It's Show Time, συνέβη σε συνέχεια ξαφνικής λιποθυμίας που είχε νωρίτερα την ίδια μέρα, με αποτέλεσμα να σπάσει τη μύτη του κατά την πτώση και να χρειαστεί επέμβαση.

Πλέον ο Νίκος Κοκλώνης έχει αναρρώσει πλήρως, βρίσκοντας τον παλιό δραστήριο εαυτό του. Σήμερα λίγο μετά το μεσημέρι βρέθηκε στην παλιά του γειτονιά, στον Πειραιά, για να ψηφίσει στο 54ο δημοτικό στην Ακτή Θεμιστοκλέους.


Ο ίδιος, έντονα πολιτικοποιημένος από τα φοιτητικά του χρόνια, τονίζει πάντα το πόσο σημαντικό είναι να ασκεί κάποιος το εκλογικό του δικαίωμα.

Νίκος Κοκλώνης: «Δεν θα ξυπνούσα την επόμενη μέρα...» Σώθηκε από θαύμα!

ι

Ο Νίκος Κοκλώνη πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο, αλλά όπως δήλωσε ο ίδιος σώθηκε από θαύμα, καθώς αν πήγαινε σπίτι του δεν θα ξυπνούσε την επόμενη ημέρα!

Ο παρουσιαστής του OpenTV είναι πλέον καλά στην υγεία του και να του ευχηθούμε όλοι περαστικά!


Τους πάντες σόκαρε ο Νίκος Κοκλώνης με το πρόβλημα υγείας που πέρασε και το έμφραγμα που υπέστει στα γυρίσματα της εκπομπής του.

Ο παρουσιαστής πήρε εξιτήριο σήμερα από το νοσοκομείο και μιλώντας στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Ευτυχείτε», λέγοντας πως σώθηκε από θαύμα.


«Κατερίνα, δες πως έγινα… Είμαι καλά τώρα ζητώ συγγνώμη που με βλέπετε σε αυτή την κατάσταση… Σώθηκα από θαύμα και θα πάω τώρα κατευθείαν να ανάψω ένα κερί! Θα είμαι λίγο πιο προσεκτικός τώρα, οι ρυθμοί μου θα πέσουν τώρα μέχρι τη νέα σεζόν», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Δείτε το βίντεο

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Νίκος Κοκλώνης: Ποια η κατάσταση της υγείας του; Έσκασε τώρα!

Δείτε όλα τα Lifestyle θέματα στο Athensmagazine.gr!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share