Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Αγνώριστος ο Νίκος Μουτσινάς: Έβγαλε μαλλιά!

Τρίβαμε τα μάτια μας!

7 Ιουλίου 2019 11:07
Αγνώριστος ο Νίκος Μουτσινάς: Έβγαλε μαλλιά!

Εδώ και καιρό στα social media πρωταγωνιστεί το 10yearschallenge με πολλούς διάσημους να δημοσιεύουν φωτογραφίες τους από τα παλιά. Κάποιοι είναι αγνώριστοι, ενώ κάποιοι έχουν παραμείνει ίδιοι.

Η Σύλβια Δεληκούρα όμως, το πήγε ένα βήμα παρακάτω και έκανε 20yearschallenge.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η ηθοποιός δημοσίευσε φωτογραφία με την ίδια, την Μαρία Σολωμού, τον Αργύρη Αγγέλου και τον Νίκο Μουτσινά πριν από 20 χρόνια, όταν ακόμη βρισκόντουσαν στην Δραματική Σχολή.


Αγνώριστος όμως ήταν ο Νίκος Μουτσινάς! Δείτε και θα καταλάβετε!

Νίκος Μουτσινάς: «Αυτός είναι ο άντρας της ζωής μου...»

Ο ηθοποιός παρουσιαστής, Νίκος Μουτσινάς, βρέθηκε καλεσμένος στο «Καλύτερα δεν γίνεται» και του ανέφερα πως τον ψάχνουν στην Google. Για έμεινε άφωνος;

O ίδιος απάντησε στις κάρτες – «βόμβα» χωρίς κανένα δικαίωμα να πει «πάσο». Σε μία από αυτές του ζητήθηκε να αποκαλύψει τη σχέση του ή κάτι που να αφορά την προσωπική του ζωή ή το ύψος του.

Ο Νίκος Μουτσινάς είπε ότι για τα δύο πρώτα δεν μιλάει ενώ παραξενεύτηκε που αναζητούν το ύψος του. Για την σχέση του μπορεί να μην ήθελε να μιλήσει, ωστόσο απάντησε χιουμοριστικά «Τα έχω εδώ και 5 χρόνια, είμαι με τον Τρίκι», όπως σας γράψαμε και χτες!

Ποιος είναι ο κούκλος Τρίκι

Ο Τρίκι, όπως ονομάζεται ο σκύλος που θα δείτε σε σχετική φωτογραφία ανήκει στον Νίκο Μουτσινά. “Ονομάστηκε Τρικι διότι κατάγεται από τα Τρίκαλα! Ένα καλοκαιρινό βροχερό, καλή ώρα, απόγευμα χώθηκε στα παρασκήνια της παράστασης «Τα βαφτίσια» για να προστατευτεί. Θεατρόφιλος ο Τρικι, το θέατρο ήταν πάντα το σπίτι του μέχρι που τον συνάντησε ο Νίκος Μουτσινάς”, αποκάλυψε παλαιότερα η Ζέτα Μακρυπούλια!

“Η συνάντηση αυτή ήταν μοιραία. Ερωτικό μετανάστη θα τον χαρακτηρίσω λοιπόν”, τόνισε η ίδια!

Νίκος Μουτσινάς: Δεν φαντάζεστε πόσο χρονών είναι ο παρουσιαστής!

Ξέρετε πόσο χρονών είναι ο Νίκος Μουτσινάς; Εμείς μείναμε άφωνοι όταν το είδαμε!

Ο Νίκος Μουτσινάς είναι αναμφισβήτητα ένας από τους καλύτερους παρουσιαστές της ελληνικής τηλεόρασης, ενώ φέτος δεν υπάρχει άνθρωπος που δεν παρακολουθεί το "Για την παρέα" στο Open!

Ωστόσο, έχετε αναρωτηθεί ποτέ ποια είναι η ηλικία του;

Είστε έτοιμοι; Ο Νίκος Μουτσινάς γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη, στις 6 Σεπτεμβρίου το 1977 που σημαίνει ότι είναι 41 ετών! Πάθατε πλάκα; Και εμείς αφού ο παρουσιαστής δε μοιάζει καν να έχει περάσει τα 40!

Νίκος Μουτσινάς: Η απίστευτη ατάκα για την επική συνάντηση Κικίλια - Κωστόπουλου!

Την πρώτη τηλεοπτική συνάντηση του Βασίλη Κικίλια και του Πέτρου Κωστόπουλου σχολίασε στην εκπομπή του ο Νίκος Μουτσινάς.

Θα λιώσετε στα γέλια.
Χθες, στο τηλεοπτικό πλατό του Νίκος Χατζηνικολάου συναντήθηκε ο Πέτρος Κωστόπουλος με τον Βασίλη Κικίλια για να σχολιάσουν τις εκλογές και το γεγονός δεν γινόταν να μην πιάσει στο στόμα του ο Νίκος Μουτσινάς.

«Εκλογές και ψυχαγωγία μαζί, θέλω πολύ να γνωρίσω αυτόν που τους κάλεσε» και μετά το έριξε στο τραγούδι.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share