Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

50.000 ευρώ Γιάννη Μπέζο; Ξεφτίλα!

Ε, όχι!

7 Ιουλίου 2019 10:17
50.000 ευρώ Γιάννη Μπέζο; Ξεφτίλα!

Μία ακόμα σοκαριστική δήλωση από τον Έλληνα ηθοποιό Γιάννη Μπέζο, σε καιρούς δύσκολους για την ελληνική οικονομία, χωρίς κανένα ίχνος αυτοσυγκράτησης και μετριοπάθειας!

Άλλωστε, δεν είναι η πρώτη φορά που ο εξαιρετικός -κατά τα άλλα- ηθοποιός, προβαίνει σε τέτοιες προκλητικές -για το κοινό αίσθημα- δηλώσεις!

Αυτή τη φορά, μιλώντας στην εκπομπή "Αποκαλυπτικά" με τον Μένιο Φουρθιώτη και αναφερόμενος στην επικείμενη εκπομπή του στην ΕΡΤ με θέμα το θέατρο και τον κινηματογράφο, ο Γιάννης Μπέζος αποκάλυψε ότι η κάθε εκπομπή θα κοστίζει 50.000 ευρώ!

Μέχρι εδώ (έστω και με το ζόρι) όλα καλά. Ωστόσο, στην παρατήρηση του Μένιου Φουρθιώτη πως "αρκετά ακριβή η παραγωγή της εκπομπής σας δηλαδή κύριε Μπέζο", ο καταξιωμένος ηθοποιός αλλά άνθρωπος με αρκετές ενοχλητικές συμπεριφορές, απάντησε:

"Ναι, φυσικά και είναι μία πολύ ακριβή παραγωγή, όμως το σίγουρο είναι ότι την αξίζω"!

Φυσικά, εν έτει 2018 με την ανεργία στο κόκκινο και τον βασικό μισθό στα 500 ευρώ, είναι τουλάχιστον αλαζονικό και προκλητικό εκ μέρους του κάθε Γιάννη Μπέζου, όσο ταλαντούχος κι αν είναι, να "μοστράρει" χιλιάδες ευρώ δημόσια, απλά και μόνο δικαιολογώντας τα με το ταλέντο του...

Αποκλείεται: Αυτή είναι η ηλικία του Γιάννη Μπέζου!

Θα μείνετε άφωνοι μόλις μάθετε την ηλικία του Γιάννη Μπέζου! Δεν φαντάζεστε...

Ο Γιάννης Μπέζος είναι αναμφισβήτητα ένας από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς της Ελλάδας -χωρίς υπερβολή-, αφού οι ρόλοι του -κυρίως κωμικοί- και στην τηλεόραση αλλά και στο θέατρο έχουν μείνει ανεξίτηλοι.

Πρόκειται για έναν ηθοποιό, ο οποίος έχει σχολιαστεί αρκετές φορές για τα καυστικά του σχόλια, ωστόσο όσοι τον γνωρίζουν μιλάνε για έναν υπέροχο άνθρωπο! Μάλιστα να σας υπενθυμίσουμε, ότι ο Γιάννης Μπέζος έχει εκφράσει πολλές φορές δημοσίως τις πολιτικές του θέσεις. Πιο συγκεκριμένα, στις διπλές εκλογές του 2012 ήταν υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας με τη Δημοκρατική Αριστερά σε μη εκλόγιμη θέση.

Πάμε τώρα να δούμε πότε γεννήθηκε και ποια είναι η ηλικία του!

Ο Γιάννης Μπέζος γεννήθηκε στην Αθήνα, στις 10 Σεπτεμβρίου 1956 που σημαίνει ότι είναι 62 ετών! Ναι, καλά διαβάσετε! Η αλήθεια είναι ότι δεν του φαίνεται καν!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share