Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Απίστευτη αποκάλυψη: «Με τη Ναταλία Γερμανού ήμασταν μαζί 5,5 χρόνια...Είχα δεσμό και με άλλες...»

Και όμως το είπε!

6 Ιουλίου 2019 16:44
Απίστευτη αποκάλυψη: «Με τη Ναταλία Γερμανού ήμασταν μαζί 5,5 χρόνια...Είχα δεσμό και με άλλες...»

Ο ίδιος σε συνέντευξη του είχε διάθεση για αποκαλύψεις! Μίλησε για τους έρωτες του, τη ζωή του, την καριέρα του αλλά πέταξε τα και τα καρφιά του! Να σας θυμίσουμε την άλλη μια αποκάλυψη που έκανε η Ναταλία Γερμανού για τον έρωτα που δεν μπορει να ξεχάσει!

Απόσπασμα της συνέντευξής του:

Πόσους μεγάλους έρωτες ζήσατε και πόσες γυναίκες ξεχωρίσατε στη ζωή σας;

Την πρώην γυναίκα μου, τη Ναταλία Γερμανού που ήμασταν μαζί πεντέμισι χρόνια και κάποιες σχέσεις πριν, οι οποίες δεν έγιναν γνωστές.

Πιστεύετε ότι είναι στο χέρι του καλλιτέχνη να κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την ιδιωτική του ζωή;

Απόλυτα! Θεωρούσα ότι, αν δεν έχω να πω κάτι με τα τραγούδια μου και το λέω με τα προσωπικά μου, κάτι δεν έχω κάνει καλά. Γενικώς, δεν μου αρέσει να λέω τι κάνω. Έχω κάνει πολλές φιλανθρωπίες, για τις οποίες δεν έχω μιλήσει. Και στα προσωπικά μου ισχύει το ίδιο. Είναι εύκολο να στήσεις μια ζωή δανεική και παπαρατσική και να προβάλλεσαι μέσα από αυτό. Εξίσου εύκολο όμως είναι να κρατάς κρυφή την προσωπική σου ζωή. Για παράδειγμα, πήγαινα διακοπές με πασίγνωστο μοντέλο και δεν το μάθαινε κανείς. Κι άλλοι πήγαιναν με μια άσημη στο διπλανό στενό και τους έκαναν θέμα.

Ποιο ήταν το μοντέλο με το οποίο πήγατε διακοπές;

Δεν το είπα τότε, θα το πω τώρα;

Εκτός από τη Ναταλία Γερμανού, υπήρξαν άλλες διάσημες με τις οποίες είχατε δεσμό και δεν το έμαθε κανείς;

Ουουουου!

Κέρατο και ξυλοδαρμός για τη Ναταλία Γερμανού - Απίστευτες αποκαλύψεις!

Κι όμως η Ναταλία Γερμανού έχει αποκαλύψει πως έχει «φάει» κέρατο και όχι μόνο. Εμείς εδώ στο Athensmagazine ψάξαμε και βρήκαμε όλες τις αποκαλύψεις της Ναταλίας Γερμανού!

Με αφορμή μια συνέντευξη της Άβας Γαλανοπούλου για το ίδιο θέμα. Αμέσως μετά την προβολή του βίντεο η Ναταλία πήρε το λόγο και σόκαρε με όλα όσα είπε.

«Εγώ το έχω κάνει, το παραδέχομαι, πίεσα σύντροφό μου να μου πει αν με απάτησε και το είπε ο δύστυχος. Του έλεγα: «πες μου την αλήθεια, θέλω να ξέρω, είμαι open mind και του είπα ότι δεν θα θυμώσω» και μου απάντησε: «Εντάξει το έκανα».

Και μετά; Πώς γίνεται το μάτι του φιδιού; Που στενεύεις και πετάγονται φλόγες, τον πήρε και τον σήκωσε. Αλλά είναι άδικο, μην τον παγιδεύεις ότι θέλεις να ξέρεις γιατί καλύτερα να μην το μάθεις. Ή θα λες δεν θέλω να ξέρω ή θα πεις θέλω να ξέρω, δεν με πειράξει και όντως να μην σε πειράξει», εξομολογήθηκε η παρουσιάστρια.

Πέρα όμως από αυτό η παρουσιάστρια είχε μιλήσει για ένα μεγάλο δράμα που ζούσε πριν λίγο καιρό!

Δείτε το βίντεο:

Εκτός όμως απο το κέρατο έχει κάνει και κάποιες ακόμα αποκαλύψεις για την ένταση και τις σκληρές στιγμές που έχει βιώσει σε σχέση της, συγκεκριμένα είπε στον Πέτρο Κωστόπουλο:

«Είχα πει μία φράση τόσο προσβλητική και με τόσο κακό τρόπο και η άμυνά του εκείνη τη στιγμή ήταν να σηκώσει το χέρι του και να με χαστουκίσει» αλλά δεν αποκάλυψε με ποιον έπαιξε ξύλο.

Η αποκάλυψη όμως ήρθε από τον στενό της φίλο Θέμη Γεωργαντά, ο οποίος είπε στο Πρωινό: «Νομίζω ότι τις περισσότερες εντάσεις τις έχεις όταν είσαι σε έναν γάμο. Με τον Πέτρο υπήρχε ένας πολύ μεγάλος έρωτας και υπάρχει ακόμη μεγάλη εκτίμηση».

Δείτε το βίντεο:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share