Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ο άγνωστος γάμος της Έλενας Τσαβαλιά πριν τον Μάρκο Σεφερλή!

Αυτός είναι ο πρώτος της σύζυγός!

6 Ιουλίου 2019 16:13
Ο άγνωστος γάμος της Έλενας Τσαβαλιά πριν τον Μάρκο Σεφερλή!

Τον Ιανουάριο του 1999 και η Έλενα Τσαβαλιά ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με τον Αργύρη Τσέλλο. Τον πρώτο της σύζυγό.

Δεν αναφέρεται συχνά στον πρώτο της γάμο ,αφού έχει γυρίσει σελίδα με τον Μάρκο Σεφερλή και είναι ευτυχισμένοι!

Ο πρώτος σύζυγος της ηθοποιού και παρουσιάστριας δεν έχει καμία σχέση με τον καλλιτεχνικό χώρο και ο γάμος τους έγινε στις 15 Ιανουαρίου του 1999 στον Άγιο Δημήτριο του Παλαιού Ψυχικού, με κουμπάρους τους ηθοποιούς Αθηνά Μαυρομάτη και Βασίλη Ζωνόρο.

Ο γάμος τους δεν κράτησε πολύ, αφού η ίδια η ηθοποιός έχει πει σε συνέντευξή της ότι γνωρίστηκε με τον Μάρκο Σεφερλή το 2001(στην αρχή η σχέση τους ήταν φιλική) και ήδη όλα είχαν τελειώσει.

Έλενα Τσαβαλιά - Μάρκος Σεφερλής: Το χαρμόσυνο μήνυμα μετά το κόψιμο της εκπομπής στο Open!

Δείτε ποιο είναι το χαρμόσυνο μήνυμα της Έλενας Τσαβαλιά μετά το κόψιμο της εκπομπής στο Open! Στο πλευρό της είναι πάντα ο άντρας της Μάρκος Σεφερλής!

Η Έλενα Τσαβαλιά βρέθηκε στο δυναμικό του Open Tv μόλις για τέσσερις μέρες, αφού η εκπομπή έκανε πρεμιέρα την Τρίτη 26 Μαρτίου και κόπηκε στο τέλος της εβδομάδας!

Λίγο πριν το Σαββατοκύριακο και η Έλενα Τσαβαλιά ανακοίνωσε μέσω Instagram πως αποχωρεί από την εκπομπή, για λόγους που εμείς ήδη σας αποκαλύψαμε!

Η Έλενα Τσαβαλιά, σήμερα το πρωί, στέλνει ένα χαρμόσυνο μήνυμα μέσα από το προφίλ της στο Instagram.

“Σας ευχαριστώ πολύ όλους! Τα καλύτερα είναι πάντα μπροστά μας, αρκεί να το πιστεύουμε” έγραψε, δημοσιεύοντας τη νέα φωτογραφία. Φυσικά, ο σύζυγός της, Μάρκος Σεφερλής είναι στο πλευρό της!

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share