Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

"Ο Γιώργος μας... ": Τραγικές εξελίξεις για τον Γιώργο Μαρίνο!

Θλίψη!

5 Ιουλίου 2019 12:42

Πολλά ακούγονται για την κατάσταση της υγείας του Γιώργου Μαρίνου. Ωστόσο κανείς δεν ξέρει ακριβώς ποια είναι η αλήθεια.

Ο Γιώργος έχει αφήσει πίσω του όλες τις ένδοξες στιγμές που έζησε, γι’ αυτό και πρόσφατα όπως αποκάλυψε η Άννα Φόνσου προέβη σε μια συγκινητική πράξη, χαρίζοντας της όλα τα κοστούμια του. «Ο Γιώργος μου έστειλε όλα του τα ρούχα και μου είπε «Σου χαρίζω όλο μου το παρελθόν, όλο το καλλιτεχνικό παρελθόν μου»», δήλωσε ανάμεσα σε πολλά η ηθοποιός. Αν και κανείς δεν γνωρίζει πού ακριβώς ζει σήμερα ο Γιώργος Μαρίνος, φήμες τον θέλουν να μένει σε ένα άνετο διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας. "Αργοσβήνει" ο Γιώργος Μαρίνος: Τραγικές εξελίξεις με την υγεία του!

Μάλιστα λέγεται πως από την πρώτη στιγμή που έφυγε από το «Σπίτι του ηθοποιού» όπου φιλοξενήθηκε για περίπου δυο μήνες έχει στο πλευρό του ως εσωτερική οικιακή βοηθό μια γυναίκα που τον φροντίζει ανά πάσα ώρα και στιγμή.. Το γεγονός ότι έχει αποτραβηχτεί από όλους έχει προκαλέσει έντονη ανησυχία, με τις φήμες για την υγεία του να δίνουν και να παίρνουν. Κάποιοι είναι εκείνοι που αναφέρουν πως ο σόουμαν ,που με τις μιμήσεις του χάριζε άφθονες στιγμές γέλιου στο κοινό, σήμερα πάσχει από άνοια, με αποτέλεσμα να ξεχνά πολλές φορές πράγματα.

Και ενώ από τη μια ακούγονται αυτά, από την άλλη υπάρχουν εκείνοι που ισχυρίζονται πως ο Γιώργος Μαρίνος χαίρει άκρας υγείας και έχει πλήρη πνευματική διαύγεια παρά τα 79 του χρόνια.

«Τα έχει τετρακόσια. Είναι καθαρά συνειδητή του απόφαση να απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας, αφού θέλει ο κόσμος να τον θυμάται πάντα λαμπερό και χαμογελαστό», αποκαλύπτει πρόσωπο από το στενό του περιβάλλον σύμφωνα με το Χάι. Όλοι πάντως ελπίζουν και εύχονται ο Γιώργος Μαρίνος να είναι καλά, ήρεμος και χαμογελαστός όπως ακριβώς και την εποχή της μεγάλης του δόξας.

Η Άννα Φόνσου μας ξεναγεί στο Σπίτι του ηθοποιού και μιλά στην Ελένη για το πώς αποφάσισε πριν από πέντε χρόνια να το ιδρύσει Η Άννα είπε μεταξύ άλλων: « Το σπίτι του ηθοποιού είναι για όλους τους ηθοποιούς. Έχουμε δέκα χιλιάδες έξοδα… Έχουμε ωραία δωμάτια, ωραίο φαγητό από την Αρχιεπισκοπή… είναι να έρθουν εδώ και να μην έχουν λεφτά…»!

Όσο για τον Γιώργο Μαρίνο τόνισε: «Ο Γιώργος Μαρίνος έμεινε εδώ δύο μήνες. Στην υγεία του είναι καλά, αλλά δεν μπορούμε να τον δούμε, τα έχει τετρακόσια… Ο Γιώργος μου έστειλε όλα του τα ρούχα και μου είπε «Σου χαρίζω όλο μου το παρελθόν, όλο το καλλιτεχνικό παρελθόν μου»!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share