Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Μάρθα Κουτουμάνου - Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: Απίστευτο ξύλο!

Απίστευτες αποκαλύψεις!

5 Ιουλίου 2019 11:09
Μάρθα Κουτουμάνου - Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: Απίστευτο ξύλο!

"Εγώ δεν πλακώθηκα με κανέναν! Η Κουτουμάνου..." - Απίστευτη η αντίδραση της Μαρίας Ελένης Λυκουρέζου όταν ερωτήθηκε από τον Πέτρο Κωστόπουλο για την διαμάχη της με Μάρθα Κουτουμάνου!

Λυκουρέζος - Κουτουμάνου: Συνεχίζεται ο πόλεμος στην οικογένεια! Η νέα συνάντηση που έφερα τα πάνω κάτω

Η κόρη της Ζωής Λάσκαρη βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό του OPEN και στην εκπομπή "Όλα λάθος" και ανάμεσα σε άλλα ρωτήθηκε φυσικά για το θέμα που έχει πολυσυζητηθεί αυτή την περίοδο όσον αφορά δηλαδή τη βίλα της θρυλικής ηθοποιού στο Πόρτο Ράφτη!

Εκείνη με βλέμμα που τα λέει όλα στην αρχή αναφώνησε πως δεν θα ήθελε να σχολιάσει κάτι και μετά άρχισε να πετάει την μία ατάκα μετά την άλλη!

Δείτε όλα όσα δήλωσε στο παρακάτω βίντεο:

Μάρθα Κουτουμάνου - Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: Αυτή είναι η παρακαταθήκη της Ζωής Λάσκαρη! Τι άφησε σε ποια;

Αυτή είναι η παρακαταθήκη της Ζωής Λάσκαρη! Τι άφησε σε ποια; Αποκάλυψη τώρα για Μάρθα Κουτουμάνου και Μαρία Ελένη Λυκουρέζου!

Έφυγε από την ζωή απροσδόκητα. Και ο χαμός της εκτός από την απέραντη λύπη που έδωσε στον 40 χρόνια σύζυγό της Αλέξανδρο Λυκουρέζο, τις κόρες της Μαρία – Ελένη και Μάρθα Κουτουμάνου και φυσικά της εγγονή της Ζένια σκόρπισε και δάκρυα συγκίνησης στο πανελλήνιο.

Η Ζωή Λάσκαρη αναφέρουν οι πληροφορίες είχε πλήρως τακτοποιημένα όλα της τα περιουσιακά στοιχεία. Εδώ και αρκετά χρόνια.

Ωστόσο υπάρχει μια ακόμη μεγάλη κληρονομιά που περνά στις δύο πολυαγαπημένες της κόρες. Αυτή που λατρεύει όλη η Ελλάδα. Τα πνευματικά δικαιώματα των ταινιών της Φίνος Φιλμ.

Η Ζωή Λάσκαρη έκανε 24 ταινίες στην Φίνος Φιλμ και ήταν η μοναδική Ελληνίδα σταρ που δεν έπαιξε σε καμία άλλη εταιρία παραγωγής πλην της Φίνος. Αυτή άλλωστε είναι και η παρακαταθήκη της Ζωής, της τελευταίας Ελληνίδας σταρ, για να την θυμούνται οι επόμενες γενιές. Να συγκινούνται με τα δράματα και να γελούν με τις κωμωδίες και τα μιούζικαλ.

Μάρθα Κουτουμάνου - Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: Κορυφώνεται ο "εμφύλιος" της οικογένειας! Νέες εξελίξεις
Νέες εξελίξεις στη διαμάχη της Μάρθας Κουτουμάνου και της Μαρίας Ελένης Λυκουρέζου σύμφωνα με τις πηγές του Youweekly.gr! Κορυφώνεται ο "εμφύλιος" της οικογένειας...

Έφτασαν αποκλειστικές πληροφορίες για τον πόλεμο που έχει ξεσπάσει στην οικογένεια της Ζωής Λάσκαρη και θα σας μεταφέρω τα πάντα μέσα από το Vanda's blog...

Ενώ πριν από λίγες ώρες σας μετέφερα πως η Μάρθα σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου κλήθηκε να παραδώσει στη Μαρία - Ελένη αντίγραφο κλειδιών από τη βίλα της κορυφαίας ηθοποιού για να μπορεί να το δείξει σε υποψήφιους αγοραστές κάτι τέτοιο ακόμα δεν έχει συμβεί... Ο λόγος άγνωστος...

Οι ίδιες πηγές μου μετέφεραν πως η κόρη της Μάρθας, Ζένια, δεν τα πάει καθόλου καλά με την θεία της Μαρία - Ελένη και μάλιστα υπήρξε ένα μικρός καυγάς μέσω τηλεφώνου... Επίσης, δεν έχει τις καλύτερες σχέσεις με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο από τότε που πήρε θέση και τάχτηκε στο πλευρό της Μαρίας Ελένης...Για όποια εξέλιξη θα σας ενημερώσω μέσα από το Youweekly.gr και το Vanda's blog...

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share