Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τρομερή αλλαγή στο πρόσωπο της Βικτώριας Καρύδα! Τι έχει συμβεί;

Απίστευτο!

4 Ιουλίου 2019 16:36
Τρομερή αλλαγή στο πρόσωπο της Βικτώριας Καρύδα! Τι έχει συμβεί;

Τι έχει συμβεί στο πρόσωπο της Βικτώριας Καρύδα;

Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks, αρκετό καιρό μετά την δολοφονία του συζύγου της, Γιάννη Μακρή, φαίνεται να έχει σταθεί στα πόδια της πάνω από όλα για χατίρι των παιδιών της!

Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε πιο όμορφη από ποτέ να φοράει ρούχα του Βασίλειου Κωστέτσου και να κάνει πασαρέλα!

Πρόσφατα σας αποκαλύψαμε και την άγνωστη σχέση της Βικτώριας Καρύδα με τον Πάνο Ζάρλα...

Με αγγελικό φόρεμα και όλο νάζι κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις της συγκεκριμένης ημέρας...

Βέβαια, στο πρόσωπό της υπήρχαν κάποια σημάδια που αποδείκνυαν πως ο πόνος ακόμα δεν έχει υποχωρήσει και δεν ξέρουμε κι αν θα συμβεί ποτέ... Τα πρησμένα μάγουλά της φανέρωσαν τα βράδια που δεν την παίρνει ο ύπνος και τα δάκρυα που ρίχνει για την χαμένη της αγάπη...

Ιδού:

Βικτώρια Καρύδα: Αυτός ο άνδρας βρίσκεται δίπλα της μετά τη δολοφονία του Γιάννη Μακρή!

Μια ανδρική φιγούρα βρίσκεται στο πλευρό της Βικτώριας Καρύδα μετά την δολοφονία του συζύγου της, Γιάννη Μακρή.

Το μοντέλο και πρώην παίκτρια του Power of love, έχει στραφεί στους φίλους της για να βρει την δύναμη να μην πέσει ξανά στην θλίψη των πρώτων ημερών της τραγωδίας.

Βέβαια, η απώλεια του Γιάννη Μαρκή δεν είναι το μόνο άσχημο γεγονός στη ζωή της, αφού η μητέρα της το πιο αγαπημένο της πρόσωπο έχει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας. Η ίδια είχε μιλήσει στην Τατιάνα Στεφανίδου και είχε ξεσπάσει σε κλάματα.

Μπορεί η Βικτώρια Καρύδα στην Ελλάδα να μην έχει πολλά κοντινά της πρόσωπα, ωστόσο αυτά τα λίγα είναι και τα πιο σημαντικά που την κάνουν να χαμογελά και να είναι δυνατή για τα παιδιά της, τα οποία λεπτό δεν μπορούν να ξεχάσουν τον μπαμπά τους.

Ένα από τα πιο σημαντικά πρόσωπα στο πλευρό της είναι ο καλός της φίλος make up artist Προκόπιος Μακρυλάκης. Μάλιστα, είχαν πάει μαζί στον Λυκαβηττό για να αθληθούν, ενώ επισκέφτηκαν και την εκκλησία.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share