Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Αποκάλυψη για το πτυχίο του Νίκου Χατζηνικολάου που κανείς δεν ήξερε!

Πάθαμε πλάκα!

4 Ιουλίου 2019 13:09
Αποκάλυψη για το πτυχίο του Νίκου Χατζηνικολάου που κανείς δεν ήξερε!

Πάθαμε πλάκα μόλις μάθαμε για το πτυχίο του Νίκου Χατζηνικολάου! Αποκάλυψη...

Είναι ένας καταξιωμένος δημοσιογράφος και τον βλέπουμε εδώ και πολλά χρόνια στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου πέρασε με πανελλήνιες εξετάσεις στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Στα μαθητικά χρόνια του δούλεψε ως γραμματέας της μαθητικής παράταξης της ΝΔ (ΜΑΚΙ) και στα φοιτητικά ήταν επικεφαλής της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ.

Επίσης, θυμάστε τον άγνωστο πρώτο γάμο του Νίκου Χατζηνικολάου;

Και μπορεί ο δημοσιογράφος να πέρασε σε μια από τις καλύτερες σχολές, δεν κατάφερε να ολοκληρώσει ποτέ τις σπουδές του όμως. Τι σημαίνει αυτό; πως δεν έχει πτυχίο δημοσιογραφίας.

Άλλος άνθρωπος ο Νίκος Χατζηνικολάου! Θα μείνετε άναυδοι!

Ο ίδιος, ήδη από τα φοιτητικά του χρόνια ασχολούταν ενεργά με την δημοσιογραφία και μπορεί να μην κατάφερε να ολοκληρώσει την σχολή του, κατάφερε όμως να αποκτήσει μια λαμπρή καριέρα στον χώρο και να αποτελεί ένα ζωντανό παράδειγμα πως δεν χρειάζεται να έχεις πάντα ένα πτυχίο αν θέλεις να πετύχεις στην ζωή σου.

Αποκλείεται: Θα μείνετε άφωνοι με το αυτοκίνητου του Νίκου Χατζηνικολάου!

Θα μείνετε με ανοιχτό το στόμα μόλος αντικρίσετε το αυτοκίνητο -παλάτι με ρόδες- του Νίκου Χατζηνικολάου!

Τον Νίκο Χατζηνικολάου απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός στα Βόρεια Προάστια την ώρα που κατευθυνόταν σε γνωστό εστιατόριο για ένα επαγγελματικό ραντεβού.

Εντύπωση έκανε σε όσους τον συνάντησαν το νέο αυτοκίνητο του παρουσιαστή – δημοσιογράφου τόσο για το design του όσο και για τη δυναμική του παρουσία στην άσφαλτο.

Πρόκειται για το Volvo XC90, ένα αυτοκίνητο ιδανικό για αποδράσεις, το οποίο αποδεικνύεται αντάξιο της εξωτερικής του εμφάνισης, και υπόσχεται ένα περιπετειώδες lifestyle σε καθαρά σπορ περιτύλιγμα.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου δεν κάνει συμβιβασμούς ως προς την ποιότητα και την αποτελεσματικότητα. Απαιτεί το καλύτερο. Και επιλέγει την αρμονία και την ασφάλεια που του προσφέρει η οδήγηση του Volvo XC90, ενός αυτοκινήτου που ενδείκνυται για έναν πολυάσχολο σύγχρονο οικογενειάρχη και επαγγελματία.

Ξέρετε για την άγνωστη συγγένεια του Νίκου Χατζηνικολάου με τον Κώστα Βουτσά; Μάθετε εδώ!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share