Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Θα εκπλαγείτε με την πανέμορφη κόρη του Νότη Σφακιανάκη!

Δείτε για πρώτη φορά πόσο κούκλα είναι!

4 Ιουλίου 2019 13:02
Θα εκπλαγείτε με την πανέμορφη κόρη του Νότη Σφακιανάκη!

Ο αγαπημένος σε πολλούς Νότης Σφακιανάκης έχει μια πανέμορφη κόρη και πάθαμε πλάκα όταν την είδαμε!

O Νότης Σφακιανάκης μπορεί να είναι από τους πιο πετυχημένους λαϊκούς τραγουδιστές, έχει επιλέξει όμως να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας , με αποτέλεσμα να βλέπουμε σπάνια την γυναίκα του και τα δυο παιδιά του. Από τις ελάχιστες φορές όμως που μιλάει για την δουλειά και την προσωπική του ζωή το έκανε πριν λίγο καιρό!

Δείτε φωτογραφίες της 23χρονής κόρης του Νότη Σφακιανάκη, Αφροδίτης.

Η νεαρή κοπέλα σπουδάζει σχέδιο μόδας στην Αγγλία, μαζί με τον δίδυμο αδελφό της Απόλλωνα- ο οποίος σπουδάζει μουσική- και περνά τα καλοκαίρια της στην Ίο! Στο νησί όπως γνωρίζουμε εργαζόταν σαν σερβιτόρα σε beach bar, ενώ παράλληλα ασχολούνταν ερασιτεχνικά με την διακόσμηση υποδημάτων.

"Φωτιά" άναψε ο Βισκιαδουράκης για την Πάολα! - «Άφησε σε σαράντα άτομα...»!

"Φωτιά" ανάβει με την δήλωση του ο Θανάσης Βισκιαδουράκης για την Πάολα! Βρέθηκε καλεσμένος σε τηλεοπτική εκπομπή και τα αποκάλυψε όλα!

Καλεσμένος στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου βρέθηκε ο Θανάσης Βισκαδουράκης.

Ο ηθοποιός στο «Έλα χαμογέλα« του Open tv "καίει" την Πάολα με την αποκάλυψη του.

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης, αναφέρθηκε στην αποχώρηση της από το σχήμα με τον Νότη Σφακιανάκη, καθώς την γνωρίζει από τότε που ήταν ακόμα στη Θεσσαλονίκη και πήγαινε με την παρέα του για να διασκεδάζουν και έχουν καλές σχέσεις.

«Δεν ξέρω αν πρέπει να το πω αλλά θα το πω… Εγώ πάντα έχω μία επαφή με τους τεχνικούς και πάντα από αυτούς μαθαίνω τον ειλικρινή χαρακτήρα κάποιου συναδέλφου… Κάποια στιγμή, λοιπόν, είδα τους τεχνικούς - γιατί είχαμε τους ίδιους στο "Μαριχουάνα στοπ!"- με την Πάολα και τον Νότη Σφακιανάκη – πολύ χαρούμενους. Και τους ρώτησα «γιατί ρε μάγκες είστε τόσο χαρούμενοι;» και μου απάντησαν: «Να η κυρία Πάολα άφησε σε σαράντα άτομα από ένα μεγάλο χρηματικό ποσό σε όλους για χριστουγεννιάτικο και πρωτοχρονιάτικο δώρο», είπε "καίγοντας" την μιας και η τραγουδίστρια δεν θέλει να μαθεύεται το γεγονός αυτό, το οποίο κάνει κάθε χρόνο.

Πηγή: youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share