Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Παλάτι: Δείτε το μοντέρνο σπίτι της Μαρίας Μπακοδήμου!

Θα μείνετε με το στόμα ανοικτό!

4 Ιουλίου 2019 10:32
Παλάτι: Δείτε το μοντέρνο σπίτι της Μαρίας Μπακοδήμου!

Η Μαρία Μπακοδήμου είναι μια από τις πιο αγαπητές Ελληνίδες παρουσιάστριες και όχι άδικα, η οποία μάλιστα έχει αλλάξει αρκετά τα τελευταία χρόνια! Τα δύο τελευταία χρόνια την βλέπουμε στην παρουσίαση του Power Of Love στον ΣΚΑΙ!

Η Μαρία Μπακοδήμου αποτελεί μια γυναίκα που αγαπάει τη μόδα αλλά και τη διακόσμηση όπως έχουμε δει μέσα από φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει κατά καιρούς στα social media.

Αν και σπάνια έχει δείξει πλάνα από το σπίτι της, είναι φανερό πως εκτός από τις δικές της διακοσμητικές πινελιές, οι γιοι της, Άρης και Νικήτας, έχουν και εκείνοι αφήσει το στίγμα τους αφού οι ντουλάπες …φέρουν τις υπογραφές τους.

Η Μαρία είναι fan της minimal αισθητικής ενώ σε παλαιότερη συνέντευξή της έχει αποκαλύψει πως τα περισσότερα έπιπλα από το σπίτι της τα έχει αγοράσει από το internet.

Δείτε φωτογραφίες από το σπίτι της παρακάτω:

Δυστυχώς: Εφιάλτης για την Μαρία Μπακοδήμου!

Δύσκολες ώρες για την Μαρία Μπακοδήμου και την οικογένειά της, μετά το χτύπημα που τους βρήκε και το Athensmagazine.gr σας ενημέρωσε από νωρίς!

Τι συνέβη; Ο μικρός γιος της παρουσιάστριας και του Δημήτρη Αργυρόπουλου, Άρης, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο και μάλιστα από εκεί δημοσίευσε ένα instastory, στο οποίο τον βλέπουμε να φοράει μάσκα οξυγόνου και ορό στο χέρι.

Την ίδια ώρα ωστόσο δίπλα του βρίσκονται οι καλοί του φίλοι που τον επισκέφτηκαν για να δουν πως είναι η κατάσταση της υγείας του.

Η Μαρία Μπακοδήμου το μεσημέρι της Τρίτης ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία, στην οποία τη βλέπουμε να ποζάρει δίπλα στον γιο της.

Παράλληλα η παρουσιάστρια μας ενημέρωσε για τον λόγο που νοσηλεύεται ο μικρός της γιος Άρης.

«Ήταν ένας άσχημος τραυματισμός στο γόνατο. Όλα πήγαν τέλεια. Ευχαριστώ πολύ για τα μηνύματα σας. Και κυρίως ευχαριστώ τον @ntagiopoulos. Έναν από τους καλύτερους γιατρούς που έχουμε» έγραψε χαρακτηριστικά η Μαρία Μπακοδήμου στη λεζάντα της ανάρτησής της.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share