Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Χωρίς ρούχα η Βάσω Λασκαράκη: Φωτογραφίες μέσα από το μπάνιο!

Κυκλοφορούν στο διαδίκτυο!

3 Ιουλίου 2019 18:26
Χωρίς ρούχα η Βάσω Λασκαράκη: Φωτογραφίες μέσα από το μπάνιο!

Φωτογραφίες μέσα από το μπάνιο της Βάσως Λασκαράκη με την πετσέτα στα μαλλιά και χωρίς ρούχα! Αποκάλυψη τώρα!

Κυκλοφορούν στο διαδίκτυο!

Συγκεκριμένα, η ίδια η ηθοποιός δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, στο οποίο είναι ένας άκρως ενεργός χρήστης, φωτογραφίες που ποζάρει με νάζι τυλιγμένη με μια πετσέτα για τις ανάγκες ενός διαφημιστικού προϊόντος.

Τα σχόλια και τα likes προφανώς έπεσαν βροχή!

Ιδού τα στιγμιότυπα:

Μάλιστα, έχουμε και βίντεο όπου βρίσκεται σε... "αναμμένες" στιγμές στο κρεβάτι!

Ήρθε το τέλος για τη Βάσω Λασκαράκη! Τι συνέβη;

Μεγάλη στεναχώρια έχει η Βάσω Λασκαράκη. Είδε τις τελευταίες στιγμές και δεν μπορεί να το πιστέψει ότι ήρθε το τέλος.

Συγκεκριμένα "Το σόι" έφτασε στο τέλος του και όλοι οι συντελεστές της σειράς συναντήθηκαν για να δουν το τελευταίο επεισόδιο και να πουν ουσιαστικά "αντίο" αφού δεν θα έχουν πλέον καθημερινή επαφή.

Η Βάσω Λασκαράκη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσίευσε μια φωτογραφία από την συγκέντρωση τους. "Όλοι μαζί για το τελευταίο επεισόδιο", έγραψε στην φωτογραφία της. Είναι μια δουλειά που όλοι αγάπησαν πολύ και αυτός είναι και ο λόγος που υπάρχει συγκίνηση. Παρατάει την υποκριτική η Βάσω Λασκαράκη; Όλη η αλήθεια!

Ξεσάλωσε η Βάσω Λασκαράκη: Βίντεο με τον άνδρα που...

Βίντεο στη δημοσιότητα με τον άνδρα που χορεύει γυμνός μπροστά της! Ξεσάλωσε η ηθοποιός, Βάσω Λασκαράκη! Αποκάλυψη τώρα!

Τι συνέβη ακριβώς;

Η Βάσω διανύει την καλύτερη περίοδο της ζωής της, παρά το γεγονός πως είναι μετέωρη επαγγελματικά τουλάχιστον μέχρι σήμερα, αφού πριν λίγο καιρό αντάλλαξε όρκους αγάπης με τον αγαπημένο της Λευτέρη Σουλτάτο!

Το Athensmagazine.gr βρήκε και σας παρουσιάζει ένα βίντεο από το παρελθόν και το late night, τότε, show που παρουσίαζε ο Πέτρος Κωστόπουλος! Εκείνη κάθεται στην πολυθρόνα στο πλατό αναπαυτικά κι ένας στρίπερ αρχίζει να γδύνεται από πάνω της...

Ιδού τα ντοκουμέντα:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share