Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Θα πάθετε σοκ: Έτσι ήταν η Δήμητρα Ματσούκα πριν τις πλαστικές!

Πόσο έχει αλλάξει από τότε!

3 Ιουλίου 2019 18:23
Θα πάθετε σοκ: Έτσι ήταν η Δήμητρα Ματσούκα πριν τις πλαστικές!

Θα πάθετε σοκ με την εικόνα της Δήμητρας Ματσούκα! Έτσι ήταν η Δήμητρα Ματσούκα η αγαπημένη ηθοποιός πριν τις πλαστικές!

Η Δήμητρα Ματσούκα έκανε το τηλεοπτικό της μπαμ με βασικό πρωταγωνιστικό ρόλο το 1999 ως τραγουδίστρια Γωγώ, σύζυγος του εμπόρου Θανάση Καλημέρη. Λίγα χρόνια νωρίτερα είχε κάνει ένα πέρασμα από το «Είμαστε στον Αέρα», όπου την ξεχωρίσαμε πρώτη φορά μέσα από ένα μεγάλο καστ νέων ηθοποιών.

Ποιος όμως θυμάται το μακρινό 1993 όπου η Δήμητρα έκανε το τηλεοπτικό ντεμπούτο της με γκεστ σε δύο τηλεοπτικές σειρές;

Το «Τμήμα Ηθών» την φιλοξένησε σε δύο επεισόδια στη δεύτερη σεζόν της δραματικής σειράς αλλά και η κωμωδία «Ο χήρος η χήρα και τα χειρότερα» που έκανε πρεμιέρα τον Φεβρουάριο της ίδιας χρονιάς ήταν οι σειρές που έκανε τα πρώτα της βήματα η νέα και ανερχόμενη ηθοποιός.

Η εντυπωσιακή της παρουσία την έκανε να ξεχωρίζει από τότε αν και είναι εμφανείς οι… αλλαγές στην εμφάνιση του προσώπου της.

Δείτε ένα δείγμα του περάσματός της από το «Τμήμα Ηθών» στον ρόλο της Λώρας, στο επεισόδιο με τίτλο «Άρωμα ελευθερίας», στο πλευρό της Μίρκας Παπακωνσταντίνου αλλά και της Χριστίνας Παππά

Αγνώριστη η Δήμητρα Ματσούκα: H τρομακτική αλλαγή στην εμφάνισή της!

H αλλαγή στην εμφάνιση της Δήμητρας Ματσούκα είναι τόσο μεγάλη, που προκάλεσε ερωτηματικά, αλλά εμείς σας έχουμε την απάντηση σχετικά με τον λόγο που εμφανίστηκε... μια άλλη!

Ο Σταμάτης Φασουλής προετοιμάζεται για να ανεβάσει την θεατρική παράσταση «Ωνάσης-τα θέλω όλα» τον Οκτώβριο στο Παλλάς με τον ίδιο εκτός από σκηνοθέτη και πρωταγωνιστή.
Στους γυναικείους πρωταγωνιστικούς ρόλους, η Δήμητρα Ματσούκα ως Τζάκι Κένεντι και η Κατερίνα Παπουτσάκη ως Μαρία Κάλλας που εντυπωσιάζουν με τις μεταμορφώσεις τους.

Την πρώτη σύζυγο του Αριστοτέλη Ωνάση, Τίνα Λιβανού θα υποδυθεί η Ευγενία Δημητροπούλου. Οι πρώτες φωτογραφίες από τα backstage ανέβηκαν στο Instagram και οι ηθοποιοί μεταμορφώθηκαν από τα χέρια του make up artist Αχιλλέα Χαρίτου με την ομοιότητα να είναι συγκλονιστική. Δείτε όλες τις φωτογραφίες από τα social media που προκάλεσαν ερωτηματικά στους θαυμαστές τους!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share