Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Φίλιππος Κούρκουλος: Ο γιος του Νίκου Κούρκουλου και της Μαριάννας Λάτση όσο μεγαλώνει είναι ίδιος ο πατέρας του!

Απίστευτη ομοιότητα!

3 Ιουλίου 2019 15:35
Φίλιππος Κούρκουλος: Ο γιος του Νίκου Κούρκουλου και της Μαριάννας Λάτση όσο μεγαλώνει είναι ίδιος ο πατέρας του!

Ο Φίλιππος Κούρκουλος, ο γιος του Νίκου Κούρκουλου και της Μαριάννας Λάτση, είναι πλέον 21 ετών και είναι ίδιος ο πατέρας του!

Ο Νίκος Κούρκουλος και η Μαριάννα Λάτση, γνωρίστηκαν το 1986 και από τότε έμειναν μαζί μέχρι τον θάνατο του ηθοποιού το 2007. Να σας υπενθυμίσουμε ότι η ζωή του Νίκου Κούρκουλου ήταν σαν ταινία! Αυτές οι δύο τραγωδίες των σημάδεψαν!

Οι δυο τους έζησαν έναν κεραυνοβόλο έρωτα, ενώ μάλιστα απέκτησαν δύο παιδιά, την Εριέττα που είναι σήμερα 26 ετών και τον Φίλιππο που είναι 21 ετών!

Μάλιστα η Μαριάννα Λάτση,έχει αποκτήσει από τον πρώην σύζυγό της, Γρηγόρη Κασιδόκωστα έναν γιο, τον Πάρη, ο οποίος μοιάζει εκπληκτικά στη μητέρα του.

Πάμε όμως στο θέμα μας. Ο Φίλιππος Κούρκουλος, βρέθηκε στη Μύκονο και πιο συγκεκριμένα σε μια συναυλία του Γιώργου Σαμπάνη όπου τον εντόπισε ο φωτογραφικός φακός και πραγματικά όσο μεγαλώνει τόσο μοιάζει στον πανέμορφο πατέρα του.

Βίντεο - ντοκουμέντο: Δείτε τον Κούρκουλο να παίζει μπάλα με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα και τον Βουτσά!

Πρόκειται για ποδοσφαιρικό αγώνα ανάμεσα σε ηθοποιούς και δημοσιογράφους. Δείτε το απίστευτο βίντεο με τον Νίκο Κούρκουλο να παίζει μπάλα!

Μεταξύ των μελών της ομάδας των ηθοποιών διακρίνονται οι Τάσος Γιαννόπουλος, Κώστας Βουτσάς, Γιώργος Πάντζας, Λάμπρος Κωνσταντάρας, Ανδρέας Ντούζος και Νίκος Κούρκουλος. Τον αγώνα παρακολουθεί πλήθος θεατών, μεταξύ των οποίων διακρίνονται η ηθοποιός Τζένη Καρέζη και ο δημοσιογράφος Ζάχος Χατζηφωτίου.

Χρέη ραδιοφωνικού σχολιαστή του αγώνα εκτελεί ο ηθοποιός Κώστας Ρηγόπουλος. Μετά την ολοκλήρωση του αγώνα ακολουθεί η απονομή του επάθλου στη νικήτρια ομάδα των ηθοποιών, η οποία στη συνέχεια κάνει το γύρο του θριάμβου.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα ο Κωνσταντάρας κάνει θεαματικές αποκρούσεις, ο Κούρκουλος διεκδικεί με πείσμα την μπάλα ενώ ο Βουτσάς σε ρόλο δεξιού εξτρέμ οργώνει το γήπεδο.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Νίκος Κούρκουλος:Οι γυναίκες, οι ρόλοι του και η μάχη με τον καρκίνο!

Δείτε όλα τα Lifestyle θέματα στο Athensmagazine.gr

 
 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share