Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ρούλα Κορομηλά: Οι επαγγελματικές επιτυχίες, οι σχέσεις και το... κέρατο!

Άγνωστες πτυχές της ζωής της που λίγοι ξέρουν!

3 Ιουλίου 2019 13:50
Ρούλα Κορομηλά: Οι επαγγελματικές επιτυχίες, οι σχέσεις και το... κέρατο!

Πολλά είναι αυτά που δεν ξέραμε για τις επαγγελματικές επιτυχίες αλλά και αστοχίες της Ρούλας Κορομηλά! Ποιες ήταν οι σχέσεις της, και τι έχει αποκαλύψει η ίδια για το... κέρατο;

Η Ρούλα Κορομηλά είναι μια παρουσιάστρια που "σάρωσε" στο πέρασμά της, τη δεκαετία του '90 με την εκπομπή Μπράβο, στο mega - και όχι μόνο-! Το Μπράβο (για όσους δεν ξέρουν), ήταν ένα εβδομαδιαίο βραδινό φαντασμαγορικό show που κράτησε 6 ολόκληρα χρόνια κρατώντας την τηλεθέαση στα ύψη!Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες η Ρούλα Κορομηλά, γύρισε πίσω στα παλιά!

Παράλληλα στο Mega παρουσίαζε τις απογευματινές εκπομπές Bravissimo και καθιέρωσε και τους τηλεμαραθώνιους για κοινωφελείς σκοπούς. Ένας από τους τηλεμαραθώνιους που έχει παρουσιάσει, αφορούσε παιδιά με ειδικές ανάγκες, μεταδόθηκε το 1996 και διήρκεσε 30 ώρες. Απ' τον συγκεκριμένο τηλεμαραθώνιο, που μεταδόθηκε από το Mega συγκεντρώθηκαν 650.000.000 δραχμές για την ανέγερση πρότυπου κέντρου αποκατάστασης παιδιών που πάσχουν από εγκεφαλική παράλυση.

Ωστόσο στη συνέχεια και συγκεκριμένα το 2001 επέστρεψε μέσα από την συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού Alpha παρουσιάζοντας την πρώτη πρωινή εκπομπή του σταθμού με τον τίτλο "Έντεκα και κάτι", που λίγο καιρό αργότερα μετονομάζεται σε Καλώς τους και καθιερώνει την πρωινή ζώνη του σταθμού.

Μετά από τρία χρόνια, την σεζόν 2004-2005, παίρνει μεταγραφή για τον τηλεοπτικό σταθμό Star όπου αναλαμβάνει για ένα χρόνο την παρουσίαση πρωινής εκπομπής με τίτλο Όλε, η οποία δεν γνωρίζει επιτυχία.

Απέχει ξανά για ένα χρόνο από την τηλεόραση και επιστρέφει στον Alpha αναλαμβάνoντας διοικητική θέση στον σταθμό, ως υπεύθυνη ψυχαγωγικών προγραμμάτων, ενώ παρουσιάζει και την εκπομπή Τρεις Ευχές το 2006 που μετονομάζεται σε "Ζωή σαν Όνειρο".

Το 2007 συμμετείχε στο talent show TV Stars: Παρουσιάστε Live, ως καθοδηγήτρια των παικτών του show, ενώ από το 2007 έως τα τέλη του 2012 κατείχε διοικητική θέση στον Alpha, ως σύμβουλος προγράμματος.

Μετά από αποχή 3 ετών από την τηλεοπτική επικαιρότητα αλλά και από κάθε δημόσια εμφάνιση, λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας, στις 26 Απριλίου του 2010, επέστρεψε μπροστά στους τηλεοπτικούς δέκτες, αναλαμβάνοντας την παρουσίαση του talent show Greek Idol Live. Η πρεμιέρα του show και η επιστροφή της Ρούλας σημείωσαν υψηλή τηλεθέαση, η οποία έφτασε στο 34.9%.

Στις 3 Οκτωβρίου 2010 ανέλαβε την παρουσίαση του Big Brother, που μετά από δέκα χρόνια επέστρεψε στην ελληνική τηλεόραση. Στις αρχές του 2013 λύνει κοινή συναινέσει την συνεργασία της με τον Alpha.

Στις 2 Απριλίου του 2014, επέστρεψε στο mega, και συγκεκριμένα στην κριτική επιτροπή του show Just the 2 of Us ενώ στις 16 Απριλίου του 2016 και μετά από 16 χρόνια από την τελευταία προβολή του σόου της "Μπράβο", επανέφερε το show με τίτλο "Μπράβο Ρούλα" στον νεοσύστατο τηλεοπτικό σταθμό epsilon, αποτελώντας την μεγαλύτερη μεταγραφή του σταθμού. Η συνεργασία της με το κανάλι έληξε άδοξα και αναπάντεχα στις 20 Ιουνίου 2016, λίγο πριν μεταδοθεί η τελευταία πανηγυρική εκπομπή από την Σύρο, μετά από απόφαση της παρουσιάστριας λόγω πιθανών οικονομικών διαφορών και κακής συνεργασίας με την διοίκηση του σταθμού.

Μετά το τέλος της συνεργασίας της με το Epsilon, η παρουσιάστρια αποφάσισε να απέχει από τον χώρο της τηλεόρασης ενώ μάλιστα αποφάσισε να κάνει και πολλές δημόσιες εμφανίσεις.

Ωστόσο αρκετές είναι και οι σχέσεις της παρουσιάστριας που λίγοι ξέρουν! Ο ηθοποιός, Πάνος Μιχαλόπουλος υπήρξε ο πρώτος της σύζυγος, με τον οποίο γνωρίστηκε το 1981, παντρεύτηκε το 1988 και πήρε διαζύγιο δύο χρόνια αργότερα.

Το 2000 παντρεύτηκε τον μπασκετμπολίστα Νάσο Γαλακτερό,με τον οποίο τράβηξε χωριστούς δρόμους εφτά χρόνια αργότερα, ενώ γνωστή είναι η σχέση της με τον Ιταλό τηλεσκηνοθέτη Στέφανο Σαρτίνι, η οποία διήρκησε έξι χρόνια, αλλά και μια σύντομη σχέση που είχε με τον τραγουδιστή Στέλιο Ρόκκο.

Μάλιστα, η ίδια έχει μιλήσει σε παλαιότερη συνέντευξή της για τον Στέφανο Σαρτίνι και το... κέρατο!

Πες μου για τον Σαρτίνι λοιπόν. Από τη σχέση αυτή τι σου έχει μείνει;

Έζησα με αυτό τον άνθρωπο 6 χρόνια. Τον αγάπησα πάρα πολύ. Ήταν 6 από τα ωραιότερα χρόνια της ζωής μου. Και της προσωπικής και της επαγγελματικής. Θα ήμουν- πώς να το πω;- γελοία να βγω και να πω αν έκανα πράγματα για τον Σαρτίνι και τι περάσαμε με τον Σαρτίνι, τι βγήκε από αυτή τη σχέση.

Εσύ βγήκες πληγωμένη από αυτή τη σχέση;

Κοίταξε. Δεν βγήκα πληγωμένη. Όταν χωρίζεις, τον πρώτο καιρό τα πράγματα είναι συγκεχυμένα και για να ξεπεράσεις τον άλλον δεν πρέπει να τον βλέπεις μπροστά σου.

Εσύ όμως τον έβλεπες.

Άρα, έλα στη θέση μου, που χώρισα με έναν άνθρωπο μετά από 6 χρόνια και ήμουν υποχρεωμένη να τον βλέπω καθημερινά. Ήταν τραγικά. Δεν ήταν καθόλου εύκολο για μένα να το ξεπεράσω. Σχεδόν ακατόρθωτο. Και όλα αυτά που λένε, ότι μπορούμε να συνυπάρξουμε επαγγελματικά, να βγαίνουμε σαν φίλοι και να βλεπόμαστε, πιστεύω ότι δεν συμβαίνουν ούτε στους εξωγήινους. Μπορείς να ξεπεράσεις έναν άνθρωπο που έχεις αγαπήσει όταν τον βλέπεις να φλερτάρει με άλλες γυναίκες που του κολλάνε ή ερωτευμένο με άλλη γυναίκα; Με ρωτάτε εμένα τι πέρασα 8 μήνες;

Άντεξες όμως.

Εγώ ξέρω πώς άντεξα να κάνω εκπομπή. Να διατηρήσω την αξιοπρέπειά μου, τη δική του, τις ισορροπίες, το να μη βγαίνουν προς τα έξω πράγματα που θίγουν εμένα ή εκείνον. Εκεί ήταν που κουράστηκα.

Επειδή πολλά γράφονταν, ο Σαρτίνι ήταν άπιστος;

Ε, είναι λίγο ζωηροί αυτοί οι Ιταλοί.

Σήμερα, η παρουσιάστρια ζει μια ευτυχισμένη ζωή, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ σχεδόν εδώ και δύο χρόνια διατηρεί σχέση με έναν επιχειρηματία του οποίου το πρόσωπο δεν έχει αποκαλύψει!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share