Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2020

Γιώργος Τράγκας: Δεν φαντάζεστε πόσα χρόνια διαφορά έχει από την σύζυγό του!

Δεν πάει το μυαλό σας!

2 Ιουλίου 2019 14:09
Γιώργος Τράγκας: Δεν φαντάζεστε πόσα χρόνια διαφορά έχει από την σύζυγό του!

Ο Γιώργος Τράγκας είναι γνωστός για την λατρεία που έχει για το όμορφο φύλο! Μάλιστα με την τελευταία του σύζυγο έχουν και μεγάλη διαφορά ηλικίας καθώς την περνάει για 29 ολόκληρα χρόνια! Τι είχε συμβεί όταν είχαν προσπαθήσει να τον δολοφονήσουν;

Δείτε τι είχε δηλώσει ο ίδιος σε παλαιότερη συνέντευξή του!

«Τώρα σκέφτομαι να διορθώσω τη φωτογήρανση, τους λεκέδες μου. Θέλω επίσης να βγάλω και κάτι ελιές. Θα κάνω λέιζερ όπως ένας συνάδελφος-αδελφός μου, ο οποίος είναι μεγάλος σε ηλικία και τον είδα να λάμπει. Απέκτησε ένα πρόσωπο για Ηollywood. Είναι κάτι που με απασχολεί γιατί έχω και πολλές ρυτίδες στο λαιμό. Έχω και μία νέα γυναίκα που υπεραγαπώ»

Γιώργος Τράγκας: Δεν φαντάζεστε πόσα χρόνια διαφορά έχει από την σύζυγό του!

- Πόσα χρόνια διαφορά έχετε με τη σύζυγο σας;
«Εκείνη είναι 37 και εγώ 66.» (τώρα 42 και 71)

- Ήταν έρωτας εξαρχής;
«Εγγονός φούρναρη είμαι, την έψησα την κοπέλα. Της υποσχέθηκα μια καλή ζωή. Το μεγάλο ελάττωμα της ζωής μου είναι ότι μου άρεσαν πολύ οι γυναίκες. Άλλαξα πολλές συντρόφους, αλλά δεν ήμουν επιπόλαιος με τις γυναίκες. Και στους γάμους μου κάθισα χρόνια με τις κυρίες που με τίμησαν.»

- Ήξεραν για τις «μικρές αμαρτίες» σας;
«Με την πρώτη μου γυναίκα, με την οποία είμαστε αδέλφια πλέον, ήμουν στην ανεμοζάλη του επαγγέλματος... Μείναμε δεκαέξι χρόνια μαζί. Με τη δεύτερη σύζυγο μου έμεινα έντεκα χρόνια. Αυτή μπορεί να πήρε είδηση και κάποια αμαρτία μου. Με τη Μαρία είμαι μια χαρά. Δεν έχω παρεκκλίσεις. Δεν έχω δείξει νοσηρότητα ούτε αποκλίνουσα συμπεριφορά. Γούσταρα πάρα πολύ τη γυναίκα μου και εξακολουθεί να μου αρέσει.»

Τραγικές ώρες για τον Γιώργο Τράγκα!

Ποιες οι τραγικές ώρες για τον Γιώργο Τράγκα;

Σε παλαιότερη συνέντευξή του ο Γιώργος Τράγκας, μίλησε για τις δύο εγχειρήσεις που έκανε στα μάτια λόγω οπίσθιου πυρηνικού καταρράκτη.

Ο Γιώργος Τράγκας, είπε χαρακτηριστικά: «Αυξήθηκε σε σημείο να μη βλέπω καθόλου. Έπαθα πανικό. Δεν μπορούσα να δω δίπλα μου τη γυναίκα μου, ούτε ντυμένη, ούτε γυμνή…

Όταν έπεφτε το σκοτάδι, άνοιγε η κόρη. Έτσι συμβαίνει με τον καταρράκτη. Θυμάμαι ότι έβγαινα σαν τις νυχτερίδες.

Από το στρες της δουλειάς, αλλά και την πικρία μου από ένα μεγάλο κακό που έκανε ο δόλιος Γιώργος Παπανδρέου εναντίον της οικογένειάς μου, επιδεινώθηκε ο καταρράκτης και έπαθα τύφλωση. Ήμουν χάλια το καλοκαίρι του 2012» και πρόσθεσε:

Γιώργος Τράγκας: Δεν φαντάζεστε πόσα χρόνια διαφορά έχει από την σύζυγό του!

«Δεν έβλεπα. Στην τηλεόραση φορούσα γυαλιά, τα οποία όμως δεν πρόσφεραν τίποτα στην ουσία. Έτσι κατέφυγα στο ιατρείο του Σπ.Γ. τη Γλυφάδα.

Τον ρώτησα «Θα δω;» και μου απάντησε «Έχεις καταρράκτη. Θα το διορθώσω».

Μου έβαλε τζάμι να βλέπω μακριά, αποκαταστάθηκε η όρασή μου και βλέπω πάλι. Το διαβήτη πρέπει να τον προσέχει κανείς αν θέλει να κάνει έρωτα, να συμμετάσχει το καλοκαίρι στις χαρές της θάλασσας»

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share