Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αυτό δεν το περιμέναμε: Χωρισμός βόμβα στην ελληνική showbiz!

Ο λόγος για τους...

2 Ιουλίου 2019 13:38
Αυτό δεν το περιμέναμε: Χωρισμός βόμβα στην ελληνική showbiz!

Χωρισμός βόμβα για γνωστό ζευγάρι της Ελληνικής showbiz! Δεν θα υπάρξει γάμος τελικά! Πραγματικά αυτό δεν το περιμέναμε...

Το γνωστό ζευγάρι της Ελληνικής showbiz, δεν θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας. Κάτι ανάλογο συνέβη και με άλλο αγαπημένο ζευγάρι που χώρισε μετά από 2 χρόνια!

Ο λόγος για την Δήμητρα Αλεξανδράκη και τον Δημήτρη Μηλιώνη! Το γνωστό μοντέλο διέγραψε όλες τις φωτογραφίες με τον πρώην αγαπημένο της από το instagram και τον έκανε unfollow!

Όταν ρωτήθηκε «είσαι με έναν άνθρωπο που σε αγαπάει και τον αγαπάς», η Δήμητρα αισθάνθηκε αμήχανα και είπε: «Πάμε παρακάτω… Αυτή τη στιγμή φοράω το χρώμα που ταιριάζει σε εμένα… μαύρα»!

Λίγο καιρό όμως νωρίτερα, η ίδια είχε δηλώσει στην Φαίη Σκορδά και στο Πρωινό:«Το μονόπετρο που μου πήρε ο Δημήτρης μετά το παιχνίδι το παίρνω ως δώρο για την ονομαστική μου γιορτή που έλειπα. Η σχέση μου με τον Δημήτρη έγινε πιο δυνατή μετά το παιχνίδι. Ίσως αν δεν πήγαινα στο Nomads, μπορεί και να διαλέγαμε διαφορετικούς δρόμους με τον Δημήτρη.»

Μάλιστα, στο σημείο να σας θυμίσουμε και ένα απαγορευμένο βίντεο της Δήμητρας Αλεξανδράκη!

Αυτό δεν το περιμέναμε: Χωρισμός βόμβα στην showbiz!

Ο χωρισμός της ηθοποιού με γνωστό τραγουδιστή «έσκασε» σαν «βόμβα».

Μετά τον μεγάλο έρωτα και μία σχέση που κράτησε για δύο χρόνια κανείς δεν πίστευε ότι θα οδηγούνταν σε χωρισμό.

Αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους όπως ανέφερε δημοσίευμα της εφημερίδας «The Sun».Ο λόγος για τον Chris Martin και την Dakota Johnson. Ο 42χρονος τραγουδιστής και η 29χρονη ηθοποιός δεν είναι πλέον μαζί.

Μετά από 14 χρόνια διέλυσαν τα πάντα!

Ένα διαζύγιο βόμβα έσκασε στη showbiz! Μετά από 14 χρόνια κοινής ζωής αποφάσισαν και διέλυσαν τα πάντα! Για ποιους πρόκειται και τι θα γίνει με τα δύο παιδιά τους;

Το ανακοίνωσαν με μια ανάρτηση στο instagram...

Μάλιστα, αυτό είναι κάτι που το τελευταίο διάστημα το βλέπουμε να συμβαίνει όλο και πιο συχνά, τόσο στην εγχώρια showbiz, όσο και στο Hollywood. Το συγκεκριμένο διαζύγιο όμως, μας άφησε άφωνους.

Οι δυο τους, μετά από 14 χρόνια έγγαμου βίου, πήραν τη μεγάλη απόφαση να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Η γνωστή ηθοποιός και ο μεγάλος πρωταγωνιστής δημοφιλών σειρών, ήταν μαζί από το 2001, παντρεύτηκαν το 2004 και μαζί έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, την 6 ετών Charlotte και τον 4 ετών Theodore.

Και οι δύο, ανέβασαν μια φωτογραφία στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram, όπου αναφερόταν χαρακτηριστικά:

«Με βαθιά ευγνωμοσύνη για όλα τα χρόνια που περάσαμε μαζί και χιλιάδες όμορφες αναμνήσεις αποφασίσαμε από κοινού να χωρίσουμε ως ζευγάρι. Αγαπάμε και σεβόμαστε ο ένας τον άλλον, ως γονείς, ανθρώπους και καλλιτέχνες και ανυπομονούμε να διατηρήσουμε τα καλύτερα κομμάτια της σχέσης μας για τα χρόνια που θα έρθουν. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση που μας δείχνετε».

Πηγή: Youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share