Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Απίστευτο: Με αυτόν τον τρόπο έχασε 60 κιλά η Ελεονώρα Ζουγανέλη!

Μήπως να το δοκιμάσετε κι εσείς;

1 Ιουλίου 2019 12:30
Απίστευτο: Με αυτόν τον τρόπο έχασε 60 κιλά η Ελεονώρα Ζουγανέλη!

Η αγαπημένη σε όλους τραγουδίστρια Ελεονώρα Ζουγανέλη έχει κάνει μια τρομερή αλλαγή στην εμφάνισή της και αυτό δεν έχει μείνει απαρατήρητο! Με αυτόν τον τρόπο έχασε 60 κιλά η Ελεονώρα Ζουγανέλη!

Το καλοκαίρι από μία τυχαία φωτογραφία παρατηρήσαμε τη μεγάλη αλλαγή στη σιλουέτα της Ελεωνόρας Ζουγανέλη.

Η ερμηνεύτρια με τις τεράστιες δυνατότητες και το αναγνωρισμένο ταλέντο, πόζαρε χαμογελαστή και αδυνατισμένη, προκαλώντας τα θετικά σχόλια φίλων και θαυμαστών.

Λίγο καιρό μετά, η ίδια μιλάει για την τεράστια αλλαγή στο σώμα και τη ζωή της, καθώς, όπως αποκαλύπτει έχασε περίπου 60 κιλά και για πρώτη φορά βλέπει τα πράγματα με άλλο μάτι.

«Επιθυμούσα να αλλάξω την εικόνα και τη ζωή μου και έθεσα σκληρά θέματα στον εαυτό μου όπως "ή ζεις ή δεν ζεις!" Και ήταν μεγάλη αλήθεια αυτό, καθώς πριν την αλλαγή ένιωθα ότι δεν ζω», είπε μεταξύ άλλων στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» η δημοφιλής τραγουδίστρια και συνέχισε ακόμη πιο συνειδητοποιημένα: «Με τόσα πολλά περιττά κιλά δεν ζούσα τη ζωή που ήθελα και δεν ήμουν ευτυχισμένη».

Η ίδια πλέον αγαπά την ανανεωμένη εκδοχή του εαυτού της και όπως λέει, προσέχει τη διατροφή της, χωρίς να καταφεύγει σε ακρότητες.

Ελεονώρα Ζουγανέλη: Η μελαγχολική ανάρτηση της τραγουδίστριας μετά τον χωρισμό!

Η Ελεονώρα Ζουγανέλη δεν μας είχε συνηθίσει σε τέτοιες αναρτήσεις!

Η αγαπημένη τραγουδίστρια ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram όπου φαίνεται άκρως μελαγχολική να κοιτάει έξω από το παράθυρο του αεροπλάνου και μας κάνει να πιστεύουμε πως ο χωρισμός δεν της έκανε και τόσο καλό.

Από τις αρχές του καλοκαιριού η Ελεωνόρα Ζουγανέλη ταξιδεύει στο πλαίσιο της περιοδείας, ενώ ο 36χρονος Κρητικό περνά το καλοκαίρι του στο νησί, όπου εργάζεται ως μπάρμαν.

Όπως αναφέρει η Reallife, σύμφωνα με άτομο από το φιλικό περιβάλλον του ζευγαριού, η αγαπημένη ερμηνεύτρια και ο ηθοποιός- μοντέλο πήρα από κοινού την απόφαση του χωρισμού. Άλλωστε , τα λόγια της Ελεωνόρας σε πρόσφατη συνέντευξη της αφήνουν να υπονοηθεί ο χωρισμός:

"Έχω πατήσει πολλές ψηλές κορφές χάρη στον έρωτα, αλλά δεν έχω ακόμη φτάσει στον έναν και μοναδικό, άρα η διαδρομή συνεχίζεται", είχε πει μεταξύ τω άλλων.

Πηγή: youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share