Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Σία Κοσιώνη: Ο ερχομός του μωρού! Η γλυκιά ανακοίνωση

Τρισευτυχισμένη!

1 Ιουλίου 2019 08:46
Σία Κοσιώνη: Ο ερχομός του μωρού! Η γλυκιά ανακοίνωση

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Σία Κοσιώνη, η οποία λίγες μέρες πριν τις εκλογές φαίνεται να περνάει όμορφες οικογενειακές στιγμές! Σία Κοσιώνη: Ραγίζει καρδιές με το δημόσιο μήνυμα για τον γιο της

Χτες Κυριακή μάλιστα πήρε τον σύζυγό της και τον γιο της και πέρασαν μια όμορφη μέρα! Μάλιστα η παρουσιάστρια δημοσίευσε μια γλυκιά φωτογραφία με το μπιμπερό του μπέμπη της μέσα σε... παγοθήκη!

"Ένα ακόμη καλοκαιρινό μεσημέρι Κυριακής! #sunday #sundays #sundaylunch #lunch #family #keepitcool", έγραψε η Σία Κοσιώνη!

Δείτε την φωτογραφία παρακάτω:

Δύσκολες ώρες για την Σία Κοσιώνη: Μεγάλη μάχη - Δεν το βάζει κάτω!

Παρότι η Σία Κοσιώνη ζει την απόλυτη οικογενειακή ευτυχία στα επαγγελματικά της υπάρχει ένα θεματάκι αλλά δεν το βάζει κάτω! Συγκεκριμένα η τηλεθέαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΙ μόνο ικανοποιητική δεν την λες!

Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ, Σία Κοσιώνη δεν μπορεί να αναστήσει με τίποτα το δελτίο ειδήσεων, το οποίο σχεδόν καθημερινά βγαίνει προτελευταίο στην κούρσα της τηλεθέασης, παρότι εκείνη την ώρα έχει να ανταγωνιστεί μόνο τον ΑΝΤ1 και το Star.

Παρόλα αυτά η Σία Κοσιώνη δεν το βάζει κάτω και συνεχίζει την μεγάλη μάχη! Μην ξεχνάμε άλλωστε πως πριν δύο μήνες η τηλεθέαση είχε πέσει μέχρι και κάτω από το 6% και με μία αντεπίθεση κατάφερε να φτάσει τα νούμερα σχεδόν στο διπλό! Ωστόσο το γεγονός πως παραμένει στην προτελευταία θέση, μπροστά μόνο από το Open, συνεχίζει να προβληματίζει και μάλιστα έντονα!

Εφιάλτης για την Σία Κοσιώνη: Οι δύσκολες ώρες μετά την απόλυτη ευτυχία!

Μπορεί η Σία Κοσιώνη να βιώνει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της, ωστόσο μόνο εύκολο δεν έχει περάσει όλη αυτή την περίοδο!

Τα επαγγελματικά της Σίας Κοσιώνη πάνε από το καλό στο καλύτερο, μετά την ανανέωση της συνεργασίας της με τον ΣΚΑΙ και τα αυξημένα νούμερα τηλεθέασης, ενώ και στα προσωπικά της είναι τρισευτυχισμένη με την εκλογή του άνδρα της, Κώστα Μπακογιάννη, σε Δήμαρχο Αθηναίων αλλά και με τον μονάκριβο γιο της!

Ωστόσο οι εκλογές που έκατσαν μέσα στο καλοκαίρι προβληματίζουν την Σία Κοσιώνη, καθώς οι διακοπές της θα πάνε πιο πίσω με αποτέλεσμα μια αρκετά κουραστική και απαιτητική σεζόν να παίρνει παράταση! Παρόλα αυτά η Σία Κοσιώνη έχει αποδείξει πως είναι μια γυναίκα που εκτός από την οικογένειά της λατρεύει και την δουλειά της και έχει βάλει το κεφάλι κάτω για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα εν όψει των Εθνικών Εκλογών της 7ης Ιουλίου!

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Σία Κοσιώνη: Ο ερχομός του μωρού που της αλλάζει την ζωή! Ανακοίνωσε τα ευχάριστα!

Δείτε όλα τα Lifestyle θέματα στο Athensmagazine.gr!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share