Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Τρελά ερωτευμένος ο Στέφανος Τσιτσιπάς; Ποια είναι η γυναίκα που του "έκλεψε" την καρδιά;

Τους "έπιασαν" οι φωτογράφοι με την αγαπημένη του!

30 Ιουνίου 2019 17:45
Τρελά ερωτευμένος ο Στέφανος Τσιτσιπάς; Ποια είναι η γυναίκα που του

Τρελά ερωτευμένος ο Στέφανος Τσιτσιπάς; Ποια είναι η γυναίκα που του "έκλεψε" την καρδιά;

Οι φωτογράφοι "τσάκωσαν" τον Στέφανο Τσιτσιπά με την αγαπημένη του! Δηλώνει τρελά ερωτευμένος; Δείτε το πρόσωπό της για πρώτη φορά!

«Στέφανε Τσιτσιπά σε βλέπουμε», γράφτηκε πριν μερικές μέρες στο Twitter ως λεζάντα των φωτογραφιών που δείχνουν τον κορυφαίο Έλληνα τενίστα στο γήπεδο όπου προπονείται η Μαρία Σάκκαρη για το Γουίμπλεντον.

Ο λόγος; Ο 21χρονος El Greco -όπως είναι το παρατσούκλι του- δεν είχε την εικόνα που όλοι τον έχουμε συνηθίσει. Φορούσε την κουκούλα του φούτερ του και γυαλιά ηλίου και είχε καθίσει μακριά από το σημείο όπου η κόρη της επίσης κορυφαίας τενίστριας Αγγελικής Κανελλοπούλου έκανε την προπόνησή της.

Πηγή: youweekly.gr

Στέφανος Τσιτσιπάς μόνος ψάχνει! Έκανε έκκληση για να βρει τον... έρωτα!

Τι άλλο θα ζήσει πια αυτή η ελληνική τηλεόραση;;;

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς βρέθηκε καλεσμένος στον Αντώνη Σρόιτερ και μεταξύ άλλων μίλησε για την προσωπική του ζωή η οποία όπως μας είπε δεν είναι και πολύ... ενεργή!

Συγκεκριμένα ανέφερε «Δεν έχω χρόνο για έρωτα και για σχέσεις. Είμαι τόσο απασχολημένος με αυτό που κάνω τώρα, που είναι το τελευταίο πράγμα που σκέφτομαι στο μυαλό μου. Κάποια στιγμή φαντάζομαι θα έρθει η ώρα του, αλλά αυτή τη στιγμή όχι.». και συνέχισε κάνοντας έκκληση στον αέρα της εκπομπής για να βρει... τον έρωτα "Όποια ενδιαφέρεται να στείλει dm στο Instagram. Η ιδανική πρέπει να έχει καλό χαρακτήρα…"

Εννοείται ότι ο άνθρωπος αστειευόταν ή... μπορεί και όχι!

Δείτε το παρακάτω απόσπασμα:

πηγή: youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share