Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αποκλείεται: Δείτε το σώμα της Μαρίας Σολωμού χωρίς ρετούς!

Πάθαμε πλάκα!

29 Ιουνίου 2019 12:36
Αποκλείεται: Δείτε το σώμα της Μαρίας Σολωμού χωρίς ρετούς!

Η Μαρία Σολωμού έβαλε το μαγιό της και μας έδειξε το σώμα της χωρίς ίχνος ρετούς! Αποκλείεται...

Η ηθοποιός πήγε για το πρώτο της μπάνιο και πόζαρε με το μαύρο ολόσωμο για να μας βάλει στο καλοκαιρινό κλίμα!

Η Μαρία Σολωμού πήρε μία σέξι πόζα και την μοιράστηκε με τους followers της στο instagram!

Mε μαύρο ολόσωμο μαγιό και χωρίς κανένα ρετούς, η ηθοποιός ανέβασε τη θερμοκρασία γράφοντας: «Πολύ πόζα και ύφος ,όπως ακριβώς αρμόζει στο πρώτο μπάνιο του καλοκαιριού!!!! No filter no retouch».

Ζευγάρι με την Μαρία Σολωμού ο Αλέξης Γεωργούλης!

Μαρία Σολωμού - Αλέξης Γεωργούλης: Πρόκειται για ένα από τα άγνωστα ζευγάρια της ελληνικής showbiz που ελάχιστοι μέχρι σήμερα γνώριζαν πως ήταν μαζί!

Η Μαρία Σολωμού και ο Αλέξης Γεωργούλης, σε κοινή τους συνέντευξη σε περιοδικό παραδέχθηκαν ότι κάποτε υπήρξαν ζευγάρι. Συγκεκριμένα, ο Αλέξης ανέφερε: «Με τη Μαρία συναντηθήκαμε πρώτη φορά στο κυλικείο της σχολής. Εννοείται ότι μου άρεσε και έψαχνα έναν τρόπο για να της πιάσω κουβέντα».

Η Μαρία, η οποία διατηρεί πολύχρονη σχέση με τον Πάνο Μουζουράκη, φάνηκε να έχει πιο επιλεκτική μνήμη, με χιούμορ δε, ανέφερε: «Επειδή έχω επιλεκτική μνήμη, αυτή η σχέση είναι σαν να έγινε σε μια προηγούμενη ζωή. Τον θυμάμαι όταν δούλευε στο μπαρ Σκηνή, όπου πηγαίναμε όλοι μαζί, αλλά επειδή ήταν ένας στο πρωινό τμήμα και ο άλλος στο απογευματινό, πρέπει να είχαμε συναντηθεί κάποια στιγμή στο "μπες βγες". (...) Είναι τόσα πολλά τα χρόνια που έχουμε χωρίσει, που πραγματικά αυτή η σχέση έχει παραγραφεί».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share