Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Νίκος Κοκλώνης: «Δεν θα ξυπνούσα την επόμενη μέρα...» Σώθηκε από θαύμα!

Γιατί έπαθε έμφραγμα;

28 Ιουνίου 2019 13:50
Νίκος Κοκλώνης:  «Δεν θα ξυπνούσα την επόμενη μέρα...» Σώθηκε από θαύμα!

Ο Νίκος Κοκλώνη πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο, αλλά όπως δήλωσε ο ίδιος σώθηκε από θαύμα, καθώς αν πήγαινε σπίτι του δεν θα ξυπνούσε την επόμενη ημέρα!

Ο παρουσιαστής του OpenTV είναι πλέον καλά στην υγεία του και να του ευχηθούμε όλοι περαστικά!


Τους πάντες σόκαρε ο Νίκος Κοκλώνης με το πρόβλημα υγείας που πέρασε και το έμφραγμα που υπέστει στα γυρίσματα της εκπομπής του.

Ο παρουσιαστής πήρε εξιτήριο σήμερα από το νοσοκομείο και μιλώντας στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Ευτυχείτε», λέγοντας πως σώθηκε από θαύμα.


«Κατερίνα, δες πως έγινα… Είμαι καλά τώρα ζητώ συγγνώμη που με βλέπετε σε αυτή την κατάσταση… Σώθηκα από θαύμα και θα πάω τώρα κατευθείαν να ανάψω ένα κερί! Θα είμαι λίγο πιο προσεκτικός τώρα, οι ρυθμοί μου θα πέσουν τώρα μέχρι τη νέα σεζόν», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Δείτε το βίντεο

Νίκος Κοκλώνης: Ποια η κατάσταση της υγείας του; Έσκασε τώρα!

Σε τι κατάσταση βρίσκεται ο Νίκος Κοκλώνης μετά το έμφραγμα που υπέστη; Τι έσκασε μόλις τώρα για την υγεία του;

Υπενθυμίζεται ότι το πρωί της Τρίτης έγινε γνωστή η είδηση πως ο Νίκος Κοκλώνης νοσηλεύεται στο νοσοκομείο μετά από έμφραγμα που έπαθε κατά την διάρκεια των γυρισμάτων του “It’s show time”.

Ο επιτυχημένος παρουσιαστής μίλησε την ίδια ημέρα στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, “Ευτυχείτε”, όπως σας αναφέραμε και χτες.

Σήμερα, το πρωί η Βαλεντίνη Ράντη από το Ευτυχείτε, αποκάλυψε τις εξελίξεις στην πορεία της υγείας του Νίκου Κοκλώνη:

«Περιμένει τις εξετάσεις διότι αυτό θα δείξει και τι πορεία πρέπει να ακολουθήσουν οι γιατροί από εδώ και πέρα… Το σημαντικό είναι πως έχει διαφύγει εντελώς το κίνδυνο. Σε δεύτερο χρόνο μπαίνει φυσικά και το χειρουργείο που πρέπει να κάνει για τη μύτη του…».

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Νίκος Κοκλώνης: Ποια η κατάσταση της υγείας του; Έσκασε τώρα!

Δείτε όλα τα Lifestyle θέματα στο Athensmagazine.gr!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share