Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024

Αγνώριστος Νίκος Καρβέλας: Η φωτογραφία που μας άφησε άφωνους!

Αποκλείεται!

28 Ιουνίου 2019 11:40
Αγνώριστος Νίκος Καρβέλας: Η φωτογραφία που μας άφησε άφωνους!

Άφωνοι θα μείνετε μόλις δείτε τον Νίκο Καρβέλα στην παρακάτω φωτογραφία! Πραγματικά αγνώριστος...

Μια φωτογραφία από τα παλιά, έπεσε στα χέρια μας, τότε που ο Νίκος Καρβέλας, "σάρωνε" στα μαγαζιά της Αθήνας, και όχι μόνο!

Ο αγαπημένος μουσικοσυνθέτης, φαίνεται πως τότε ήταν στην καλύτερη περίοδο της ζωής του, στο πλευρό της Άννας Βίσση. Μαζί εκείνη την περίοδο είχαν βγάλει το άλμπουμ "Ένα χρόνο το περισσότερο", ενώ εκείνη την εποχή το τραγούδι "Μη μου πάθεις τίποτα", ήταν hit!

Δείτε τον Νίκο Καρβέλα στην... τότε εποχή παρακάτω:

"Δέκα χρόνια με τον Καρβέλα ήσουν...": Αποκάλυψη σοκ για τον χωρισμό της Αννίτας Πάνια!

Μπορεί η Αννίτα Πάνια να έχει χωρίσει με τον Νίκο Καρβέλα εδώ και 3 χρόνια, ωστόσο την αποκάλυψη είχε κάνει πρώτος άθελά του ο Νίκος Μουρατίδης!

Συγκεκριμένα σε παλαιότερη εκπομπή της παρουσιάστριας που είχε μέλος της και τον Νίκο Μουρατίδη είχε γίνει ένας διάλογος που έχει προδώσει τον χωρισμό!

«Είναι το καλύτερο δώρο για τις γιορτές. Λες στον άλλον… πώς σε λένε; Νίκο; Πότε είναι; Στις 6 του Δεκέμβρη δεν είναι του Αγίου Νικολάου; Κάνω λάθος;», αναρωτήθηκε η Αννίτα Πάνια. Έξαλλος ο Νίκος Μουρατίδης είπε στην παρουσιάστρια: «Με συγχωρείς ρε Αννίτα τώρα… Δεν ξέρεις πότε είναι του Αγίου Νικολάου και ήσουνα δέκα χρόνια με τον Καρβέλα»; Ήταν εκείνη η στιγμή που ήρθε η απάντηση-ερώτηση της Αννίτας που δεν περίμενε κανείς.

«Ο παρατατικός προς τι;», ρώτησε η παρουσιάστρια χαμογελώντας με νόημα. «Είσαι δέκα χρόνια με τον Καρβέλα και δεν ξέρεις πότε είναι του Αγίου Νικολάου;», διόρθωσε την ερώτηση του ο Νίκος Μουρατίδης.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share