Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Φώφη Γεννηματά: Η μάχη με τον καρκίνο και οι εξωσωματικές! (Video)

Μια εξομολόγηση ψυχής από την Πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ!

27 Ιουνίου 2019 16:07
Φώφη Γεννηματά: Η μάχη με τον καρκίνο και οι εξωσωματικές! (Video)

Μια εξομολόγηση ψυχής έκανε η Πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά! Μίλησε για τις εξωσωματικές και τον καρκίνο που πέρασε..

Η Φώφη Γεννηματά, σε μια συνέντευξη διαφορετική από αυτές που μας έχει συνηθίσει, άνοιξε το σπίτι της και την καρδιά της μιλώντας για πολύ προσωπικά θέματα. Πιο συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε στο παρελθόν, καθώς και για την περίοδο που οι γιατροί της ανακοίνωσαν πως δεν μπορεί να γίνει μητέρα.

«Όταν ήμουν 22 χρονών στον πρώτο μου γάμο, μας είπαν ότι δεν θα κάνουμε παιδιά, μας το απέκλεισαν. Είπα ότι δεν το βάζω κάτω, δεν υπάρχει περίπτωση, δεν μπορώ να σκεφτώ τη ζωή μου χωρίς παιδιά, και ξεκίνησα έναν πάρα πολύ μεγάλο αγώνα που κράτησε 10 χρόνια. Τελικά ήρθε η Αιμιλία στη ζωή μας και τα άλλαξε όλα.

Αποφασίσαμε να υιοθετήσουμε ένα παιδάκι, αρχίσαμε να ψάχνουμε τη διαδικασία και τότε έμεινα έγκυος στην Αιμιλία. Ήταν η τελευταία προσπάθεια εξωσωματικής που κάναμε.Μετά, τα άλλα δύο μου παιδιά ήρθαν φυσιολογικά. Είναι από τα περίεργα που συμβαίνουν στη ζωή» αποκάλυψε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ.

«Έχουμε μια οικογενειακή ιστορία με τον καρκίνο, δεν είναι μόνο προσωπική»

Παράλληλα, η Φώφη Γεννηματά μίλησε και για τον καρκίνο που έχει χτυπήσει πολλές φορές την πόρτα της οικογένειάς της: «Η μητέρα μου αρρώστησε πρώτη, ήταν 44 ετών. Έζησε 10 χρόνια πολεμώντας τον καρκίνο, δεν σταμάτησε σχεδόν καθόλου να κάνει θεραπείες, ήμασταν συνέχεια στα νοσοκομεία, και ενώ αντιμετωπίζαμε αυτό το πρόβλημα με τη μητέρα μου, δυστυχώς στην πορεία αρρώστησε και ο πατέρας μου. Νομίζω ότι επηρεάστηκαν και οι δύο πάρα πολύ από αυτή την εξέλιξη. Τους χάσαμε μέσα σε 7 μήνες και τους δύο.

Μετά από αρκετά χρόνια, όταν ήμουν εγώ 44 ετών, αρρώστησα επίσης και μετά από λίγα χρόνια η αδερφή μου. Αλλά δόξα τω Θεώ, είμαστε εδώ, είναι όλα καλά. Η πρώτη αντίδραση όλων των ανθρώπων είναι: "Γιατί σε μένα;", είναι απόλυτα φυσιολογικό. Αλλά αν μείνεις σε αυτή την αντίδραση, δεν θα τη βγάλεις καθαρή στο τέλος. Πρέπει να κάνεις το επόμενο βήμα, να φύγεις γρήγορα από αυτή τη λογική. Αν έμενα στο γιατί σε μένα, δεν θα είχα τρία παιδιά και ίσως να μη ζούσα σήμερα» σημείωσε.

«Δεν γίνεται η ίδια κριτική στους άντρες συναδέλφους. Είναι άδικο!»
Τέλος, δεν έκρυψε την πικρία της, αλλά και τον θυμό της για τον σεξισμό που υπάρχει στη Βουλή. «Κοντεύουν 19 χρόνια που είμαι στην πρώτη γραμμή της πολιτικής και η προσπάθεια να με "χτυπήσουν" είναι μια προσπάθεια απαξίωσης. Είναι στη βάση, ότι είναι είμαι γυναίκα και δεν μπορεί. Είναι άδικο αυτό που γίνεται με εμάς τις γυναίκες. Δεν γίνεται η ίδια κριτική στους άντρες συναδέλφους. Είναι άδικο. Πολλές φορές άντρες συνάδελφοι ξεφεύγουν και κάνουν κριτική σε γυναίκες βουλευτές με τρόπο που δεν αρμόζει στην πολιτική ζωή» τόνισε.

H Φώφη Γεννηματά διασκεδάζει στον Αργυρό πιο... σέξι από ποτέ! (photos+video)

Στο νυχτερινό κέντρο «Fantasia» βρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου η Φώφη Γεννηματά.

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, σε μεγάλα κέφια και ιδιαίτερα ευδιάθετη και ανανεωμένη, διασκέδασε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες στο κέντρο που εμφανίζεται ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει στους ρυθμούς των τραγουδιών.

Στην εκδήλωση του διάσημου επιχειρηματία κ. Βασίλη Σαβράμη, εκτός από την κ Γεννηματά, βρέθηκε και ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, ο οποίος ωστόσο αποχώρησε νωρίς. Κάνοντας μία πολύ στιλάτη εμφάνιση και φορώντας ένα φιδέ εντυπωσιακό φόρεμα, η Φώφη Γεννηματά πόζαρε χαμογελαστή στην κάμερα του δημοσιογράφου Δημήτρη Μάρκου, αποδεικνύοντας πόσο ανανεωμένη και ευδιάθετη ήταν στο νυχτερινό κέντρο Fantasia.

Πηγή: markos.tv

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share