Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Νατάσα Παζαΐτη: Αυτή είναι η καταγωγή της!

Δεν το ξέραμε!

27 Ιουνίου 2019 15:13
Νατάσα Παζαΐτη: Αυτή είναι η καταγωγή της!

Εσείς ξέρατε ποια είναι η καταγωγή της η Νατάσα Παζαΐτη, αλλά και τι σπουδές έχει κάνει;

Η Νατάσα Παζαΐτη - Καραμανλή του Μιχαήλ είναι σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού της Ελλάδας και πρώην αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας, Κώστα Καραμανλή. Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 14 Απριλίου του 1966 και κατάγεται από την Επανομή Θεσσαλονίκης. Είναι απόφοιτος του τμήματος Προσχολικής Αγωγής και Εκπαίδευσης της Παιδαγωγικής Σχολής του ΑΠΘ (1988) και κάτοχος διδακτορικού τίτλου του Τμήματος Ιατρικής του ίδιου πανεπιστημίου (2002) και κάτοχος πτυχίου του Τμήματος Ιατρικής του ίδιου πανεπιστημίου (2004).

Τελείωσε το αγροτικό της στην Κόρινθο. Από τις αρχές του 2007 εργάζεται στο Λαϊκό Nοσοκομείο της Αθήνας ως ειδικευόμενη Γενικής Χειρουργικής.

Οι σπουδές της κυρίας Καραμανλή και οι συνθήκες κάτω από τις οποίες απέκτησε το διδακτορικό δίπλωμα στην ιατρική έχουν απασχολήσει πολλές φορές τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, καθώς έχει εκφραστεί η άποψη πως η απονομή του διπλώματος δεν έγινε με αξιοκρατικό τρόπο.

Το 1998 ίδρυσε μαζί με το Χρήστο Ζαχόπουλο τον πολιτιστικό σύλλογο «Ανέμη» που έχει το παιδί στο κέντρο του ενδιαφέροντός του, με πρώτη πρόεδρο την ίδια και αντιπρόεδρο το Ζαχόπουλο. Σήμερα παραμένει επίτιμη πρόεδρος του συλλόγου.

Η σχέση της με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας επισημοποιήθηκε στα τέλη του 1997. Ο γάμος τους έγινε τον Απρίλιο του 1998 στην Πρώτη Σερρών. Τον Ιούνιο του 2003 έγινε μητέρα των διδύμων, Αλέξανδρου και της Αλίκης. Είναι πρόεδρος του Αθηναϊκού Ορειβατικού Συλλόγου (ΑΟΣ).

Νατάσα Παζαΐτη - Κώστας Καραμανλής: Δείτε τον κούκλο γιο τους!

Η Νατάσα Παζαϊτη και ο Κώστας Καραμανλής απέκτησαν το 2003 τα δίδυμα τους, πως είναι σήμερα ο γιος τους;

Αλίκη και Αλέξανδρο, τα οποία σήμερα είναι 16 ετών.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την Νατάσα μαζί με το γιο της σε μια βόλτα στην περιοχή του Νέου Ψυχικού και εμείς παρατηρήσαμε πόσο έχει μεγαλώσει ο έφηβος πλέον Αλέξανδρος από την τελευταία φορά που τον είδαμε.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share