Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Ανακοίνωσε την απόλυτη ευτυχία η Σία Κοσιώνη: Το δημόσιο μήνυμα για το παιδί που της αλλάζει την ζωή!

Η πιο ευτυχισμένη γυναίκα!

27 Ιουνίου 2019 08:38
Ανακοίνωσε την απόλυτη ευτυχία η Σία Κοσιώνη: Το δημόσιο μήνυμα για το παιδί που της αλλάζει την ζωή!

Πως είναι δυνατόν μια νέα μητέρα να μην θεωρεί τον εαυτό της τον πιο ευτυχισμένο άνθρωπο στον κόσμο; Κάτι αντίστοιχο ισχύει και για την Σία Κοσιώνη! Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ δημοσίευσε χτες στο Instagram μια φωτογραφία με ένα λουλούδι που της πρόσφερε ο γιος της, γεμίζοντάς της ευτυχία!

Το παιδί της, ο μικρός Δήμος που έχει έρθει στην ζωή και της έχει φέρει τα πάνω κάτω, κάνοντάς την να ξεχνάει τα πάντα καθώς και την πίεση της καθημερινότητας!

"Να αγνοεί την κούνια και την τσουλήθρα για να σου προσφέρει λουλούδια. Αξία ανεκτίμητη! #priceless #motherandson #myson #flowers #park #ourmornings #love #foreverandever", έγραψε χαρακτηριστικά η Σία Κοσιώνη στην προσωπική της σελίδα στο Instagram!

Μεγάλες αλλαγές για την Σία Κοσιώνη: Η μεγάλη απόφαση!

Ποια η απόφαση της Σίας Κοσιώνη για τις μεγάλες αλλαγές; Η παρουσιάστρια, μέσω μήνυμά της μας έκανε την έκπληξη! Τι συνέβη;

Η Σία Κοσιώνη αποφάσισε για μια αλλαγή στα μαλλιά της, μια απόφαση που την πήρε σε ένα... δευτερόλεπτο, όπως τονίζει και στο μήνυμά της στο Instagram!

Η παρουσιάστρια των ειδήσεων του ΣΚΑΙ δημοσίευσε μια φωτογραφία με το νέο της μαλλί και η αλήθεια είναι πως πρόκειται για κάτι το... εντυπωσιακό και ξεχωριστό!

"Τις αποφάσεις για τις μεγάλες αλλαγές τις παίρνεις σε ένα δευτερόλεπτο! #newhaircut #haircut #change #timeforchange #summermood #summerlook #summer #summerinthecity", ανέφερε η Σία Κοσιώνη!

Εφιάλτης για την Σία Κοσιώνη: Οι δύσκολες ώρες μετά την απόλυτη ευτυχία!

Μπορεί η Σία Κοσιώνη να βιώνει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της, ωστόσο μόνο εύκολο δεν έχει περάσει όλη αυτή την περίοδο!

Τα επαγγελματικά της Σίας Κοσιώνη πάνε από το καλό στο καλύτερο, μετά την ανανέωση της συνεργασίας της με τον ΣΚΑΙ και τα αυξημένα νούμερα τηλεθέασης, ενώ και στα προσωπικά της είναι τρισευτυχισμένη με την εκλογή του άνδρα της, Κώστα Μπακογιάννη, σε Δήμαρχο Αθηναίων αλλά και με τον μονάκριβο γιο της!

Ωστόσο οι εκλογές που έκατσαν μέσα στο καλοκαίρι προβληματίζουν την Σία Κοσιώνη, καθώς οι διακοπές της θα πάνε πιο πίσω με αποτέλεσμα μια αρκετά κουραστική και απαιτητική σεζόν να παίρνει παράταση! Παρόλα αυτά η Σία Κοσιώνη έχει αποδείξει πως είναι μια γυναίκα που εκτός από την οικογένειά της λατρεύει και την δουλειά της και έχει βάλει το κεφάλι κάτω για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα εν όψει των Εθνικών Εκλογών της 7ης Ιουλίου!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share