Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ερωτευμένος ο Γιώργος Σαμπάνης!

Τα πιασίματα με μελαχρινή στην παραλία!

26 Ιουνίου 2019 16:24
Ερωτευμένος ο Γιώργος Σαμπάνης!

Αποκλειστικές φωτογραφίες από τα πιασίματα του Γιώργου Σαμπάνη με μελαχρινή στην παραλία! Κορίτσια, κι όμως, είναι ερωτευμένος!

Στο video clip για το νέο του τραγούδι «Επιλογή», το οποίο κυκλοφόρησε πριν από λίγες μέρες, ο συνθέτης και τραγουδιστής προδίδεται από κάποιον έρωτα, αλλά σύντομα ένας νέος εμφανίζεται ξαφνικά μπροστά του.

Η πραγματικότητα μοιάζει να αντιγράφει την τέχνη και ο Γιώργος Σαμπάνης δείχνει, όπως φαίνεται και στον φωτογραφικό φακό του Youweekly.gr, πως έχει ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή του και είναι ερωτευμένος. Στο ολιγοήμερο ρεπό από τις εμφανίσεις του στο καλοκαιρινό «Romeo», ταξίδεψε στη Μύκονο και βρέθηκε στην παραλία Καλό Λιβάδι, στο «Solymar».

Για εκείνους όμως που παρατήρησαν πιο προσεκτικά, μια μελαχρινή νεαρή κοπέλα που βρισκόταν μαζί με τις φίλες της σε διπλανή ξαπλώστρα είχε άμεση σχέση με τον τραγουδιστή, καθώς μόλις εκείνος έκανε τις πρώτες του βουτιές και βγήκε στην παραλία, τον πλησίασε και από την πρώτη στιγμή ήταν ιδιαίτερα διαχυτική μαζί του. Τα φιλιά που ακολούθησαν απλά ταυτοποίησαν ότι υπήρχε σίγουρα κάτι παραπάνω από μια απλή φιλική σχέση μεταξύ τους! Ο τραγουδιστής προσπάθησε στη συνέχεια να είναι πιο διακριτικός, προστατεύοντας για μια ακόμη φορά οτιδήποτε αφορά την προσωπική του ζωή. Οι δυο τους ωστόσο αναχώρησαν ταυτόχρονα από την παραλία, χωρίς να τους ακολουθήσουν τα υπόλοιπα μέλη της παρέας τους.

Οι τρυφερές τους στιγμές

Τα στοιχεία της μπορεί να μη μας έχουν αποκαλυφθεί ακόμη, αλλά η κοπέλα έχει αρκετές ομοιότητες με τη νεαρή γυναίκα την οποία είχε αποκαλύψει τον περασμένο Οκτώβριο το «Happy Day». Σε ένα βίντεο που είχαν παρουσιάσει οι συντελεστές της εκπομπής, φαινόταν ο τραγουδιστής να περπατά αγκαλιά μαζί της στο κέντρο της Αθήνας. Η δημοσιογράφος Μαρία Αντωνά από την εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή είχε αναφέρει τότε πως η νεαρή λεγόταν Έλενα, ήταν χορεύτρια στο μπαλέτο του νυχτερινού σχήματος του Γιώργου Σαμπάνη στο «Acro» και πως η σχέση τους μετρούσε μόλις λίγους μήνες.

«Με εκνευρίζει όταν βλέπω την προσωπική μου ζωή στη δημοσιότητα, χωρίς να το θέλω. Δεν έχω τίποτα να πω γι’ αυτήν, δεν έχει ενδιαφέρον. Είναι βαρετή. Όταν όμως πρέπει να υποστηρίξω αυτό που θέλει η σύντροφός μου, δηλαδή να το ξέρουν όλοι και να μην κρύβεται, οκ», δήλωσε πριν από λίγες μέρες ο Γιώργος Σαμπάνης στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά «After Dark», δηλώνοντας παράλληλα πως όταν μια σχέση του θα γίνει πιο σοβαρή και ο ίδιος θα σκεφτεί το ενδεχόμενο του γάμου, τότε θα είναι έτοιμος να μιλήσει δημόσια για εκείνη.

Φωτογραφίες: PAPADAKIS PRESS/ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΤΑΡΙΛΑΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,5 ΕΥΡΩ

Πηγή: Youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share