Τετάρτη, 01 Απριλίου 2020

Νίκος Κοκλώνης: Ποια η κατάσταση της υγείας του; Έσκασε τώρα!

Ραγδαίες εξελίξεις!

26 Ιουνίου 2019 12:42
Νίκος Κοκλώνης: Ποια η κατάσταση της υγείας του; Έσκασε τώρα!

Σε τι κατάσταση βρίσκεται ο Νίκος Κοκλώνης μετά το έμφραγμα που υπέστη; Τι έσκασε μόλις τώρα για την υγεία του;

Υπενθυμίζεται ότι το πρωί της Τρίτης έγινε γνωστή η είδηση πως ο Νίκος Κοκλώνης νοσηλεύεται στο νοσοκομείο μετά από έμφραγμα που έπαθε κατά την διάρκεια των γυρισμάτων του “It’s show time”.

Ο επιτυχημένος παρουσιαστής μίλησε την ίδια ημέρα στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, “Ευτυχείτε”, όπως σας αναφέραμε και χτες.

Νίκος Κοκλώνης υγεία

Σήμερα, το πρωί η Βαλεντίνη Ράντη από το Ευτυχείτε, αποκάλυψε τις εξελίξεις στην πορεία της υγείας του Νίκου Κοκλώνη:

«Περιμένει τις εξετάσεις διότι αυτό θα δείξει και τι πορεία πρέπει να ακολουθήσουν οι γιατροί από εδώ και πέρα… Το σημαντικό είναι πως έχει διαφύγει εντελώς το κίνδυνο. Σε δεύτερο χρόνο μπαίνει φυσικά και το χειρουργείο που πρέπει να κάνει για τη μύτη του…».

Νίκος Κοκλώνης: To σοβαρό πρόβλημα υγείας του που κανείς δεν γνώριζε!

Έπαθε έμφραγμα ο Νίκος Κοκλώνης!

Ο Νίκος Κοκλώνης αναχώρησε ξανά, αυτή τη φορά για τη Ρίγα της Λετονίας σε επιχειρηματικό ταξίδι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εκεί του παρουσιάστηκε έντονη δύσπνοια και χρειάστηκε να επιστρέψει εσπευσμένα στην Αθήνα για εξετάσεις.

Από το περιβάλλον του Κοκλώνη έχει διαρρεύσει η έντονη ανησυχία για την υγεία του, καθώς ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζει από παιδί και θεωρούσε πως έχει ξεπεράσει τους τελευταίους μήνες δείχνει να επιδεινώνεται.

Από μικρό παιδί ταλαιπωρούταν από ανεξήγητες δύσπνοιες, μάλιστα, σε ηλικία 7 ετών και ενώ βρισκόταν σε προπόνηση πόλο, μια έντονη δύσπνοια τον οδήγησε στο νοσοκομείο όπου διαγνώστηκε με βαριάς μορφής άσθμα, που τον κράτησε για μήνες στο κρεβάτι με ειδική αγωγή με αποτέλεσμα να χάσει τη σχολική χρονιά.

Πηγαίνοντας στο γυμνάσιο, φάνηκε πως το πρόβλημα ξεπεράστηκε οριστικά, όμως πριν από 9 μήνες, μια αιφνίδια κρίση δύσπνοιας μετά την επιστροφή του από υπερατλαντικό ταξίδι τον οδήγησε ξανά στα επείγοντα. Μετά από σειρά εξετάσεων διαγνώστηκε με διατατική μυοκαρδιοπάθεια ελαφράς μορφής και παρακολουθείται στενά από το γιατρό του για να τη σταθεροποιήσει θεραπευτικά.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share