Δευτέρα, 11 Νοεμβρίου 2019

Απίστευτο: Δεν φαντάζεστε τι ύψος έχει ο Νίκος Μουτσινάς!

Κι όμως αυτό είναι το ύψος του! Δεν του φαίνεται

26 Ιουνίου 2019 11:26
Απίστευτο: Δεν φαντάζεστε τι ύψος έχει ο Νίκος Μουτσινάς!

Τι ύψος έχει ο Νίκος Μουτσινάς;

Για όλα μίλησε ο Νίκος Μουτσινάς στο πλατό της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» όπου ήταν καλεσμένος της Ναταλίας Γερμανού.

Στο παιχνίδι με τις κάρτες του ζητήθηκε να αποκαλύψει τη σχέση του ή κάτι που να αφορά την προσωπική του ζωή ή το ύψος του, καθώς είναι τα τρία top στοιχεία που αναζητά για εκείνον ο κόσμος!

Δεν φαντάζεστε τι ύψος έχει ο Νίκος Μουτσινάς!

Ο Νίκος Μουτσινάς διευκρίνισε ότι για τα δύο πρώτα δεν μιλάει ενώ παραξενεύτηκε που αναζητούν το… ύψος του. Ο ίδιος δεν θυμόταν ακριβώς τι ύψος είχε και ο Κώστας Τσουρός τον σήκωσε όρθιο για να τον μετρήσει και τον… μέτρησε. Ήταν 1,76!

Τον έχει ξετρελάνει: Ο Νίκος Μουτσινάς μας παρουσιάζει πρώτη φορά την σχέση του! Αγκαλιά στο κρεβάτι

Ο Νίκος Μουτσινάς σε φωτογραφία αγκαλιά με τη... σχέση του! Αυτός είναι ο άντρας της ζωής του, για τον οποίο μίλησε στην Ναταλία Γερμανού!

Ο ηθοποιός παρουσιαστής βρέθηκε καλεσμένος στο «Καλύτερα δεν γίνεται» και του ανέφερα πως τον ψάχνουν στην Google.

O ίδιος απάντησε στις κάρτες – «βόμβα» χωρίς κανένα δικαίωμα να πει «πάσο». Σε μία από αυτές του ζητήθηκε να αποκαλύψει τη σχέση του ή κάτι που να αφορά την προσωπική του ζωή ή το ύψος του.

Ο Νίκος Μουτσινάς είπε ότι για τα δύο πρώτα δεν μιλάει ενώ παραξενεύτηκε που αναζητούν το ύψος του. Για την σχέση του μπορεί να μην ήθελε να μιλήσει, ωστόσο απάντησε χιουμοριστικά «Τα έχω εδώ και 5 χρόνια, είμαι με τον Τρίκι», όπως σας γράψαμε και χτες!

Ποιος είναι ο κούκλος Τρίκι

Ο Τρίκι, όπως ονομάζεται ο σκύλος που θα δείτε σε σχετική φωτογραφία ανήκει στον Νίκο Μουτσινά. “Ονομάστηκε Τρικι διότι κατάγεται από τα Τρίκαλα! Ένα καλοκαιρινό βροχερό, καλή ώρα, απόγευμα χώθηκε στα παρασκήνια της παράστασης «Τα βαφτίσια» για να προστατευτεί. Θεατρόφιλος ο Τρικι, το θέατρο ήταν πάντα το σπίτι του μέχρι που τον συνάντησε ο Νίκος Μουτσινάς”, αποκάλυψε παλαιότερα η Ζέτα Μακρυπούλια!

“Η συνάντηση αυτή ήταν μοιραία. Ερωτικό μετανάστη θα τον χαρακτηρίσω λοιπόν”, τόνισε η ίδια!

undefined

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share