Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αγνώριστη η Ναταλία Γερμανού: Αυτό είναι το πραγματικό πρόσωπό της!

Δείτε την άβαφη!

26 Ιουνίου 2019 11:12
Αγνώριστη η Ναταλία Γερμανού: Αυτό είναι το πραγματικό πρόσωπό της!

Κι όμως... Αυτό είναι το πραγματικό πρόσωπο της Ναταλίας Γερμανού!

Τη Ναταλία Γερμανού έχουμε συνηθίσει να τη βλέπουμε πάντα περιποιημένη. Στις χαλαρές, προσωπικές της στιγμές η παρουσιάστρια λέει ναι στο natural look και παραμένει άβαφη…

Αγαπάει όμως το έντονο μακιγιάζ και τρέφει ιδιαίτερη αδυναμία στα τονισμένα μάτια.

Δείτε τις φωτογραφίες αφού δεν είναι η πρώτη φορά που η Ναταλία Γερμανού ποζάρει χωρίς ίχνος ρετούς και τελείως ακομπλεξάριστη:

Ναταλία Γερμανού: Ξέσπασε σε κλάματα την ώρα της εκπομπής!

Έκλαψε on air η γνωστή παρουσιάστρια Ναταλία Γερμανού! Η παρέμβαση που δεν περίμενε στην εκπομπή της!

Στην σημερινή της εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» στον Alpha Tv ενώ όλα κυλούσαν ομαλά μια ξαφνική τηλεφωνική παρέμβαση λύγισε τη Ναταλία και την είδαμε να βουρκώνει!

Η ταλαντούχα στιχουργός εχθές είχε τα γενέθλιά της. Η χθεσινή της εκπομπή είχε διαρκώς διακοπές για τηλεφωνικές παρεμβάσεις, όμως δέχτηκε άλλη μια σήμερα. Η σημερινή ήταν λίγο πιο ξεχωριστή απ' ότι φάνηκε αφού έκανε την παρουσιάστρια να συγκινηθεί.

Χτύπησε το τηλέφωνο κανονικά, αλλά εν τέλει παίχτηκε ένα βίντεο με την Άννα Βίση να εμφανίζεται στο παράθυρο και να της εύχεται χρόνια πολλά!

Το βίντεο το παρακολουθούσε εμφανώς συγκινημένη η Ναταλία Γερμανού, ενώ τα λόγια της παρουσιάστριας ήταν τα εξής:

«Ναταλία μου αγαπημένη γεια σου! Είμαι στην Κύπρο, τυχαίο… δε νομίζω. Είχα συναυλία χτες, αλλά εσύ έχεις γενέθλια σήμερα. Λοιπόν, τι να σου πω; Δημόσια πόσο σ’ αγαπάω; Το ξέρει όλος ο κόσμος. Χρόνια σου πολλά αγάπη μου όμορφη, γλυκιά μου. Όλος ο δίσκος μου ο τελευταίος σε αφορά, να τον ακούσεις. Φιλάκια πολλά πολλά πολλά!».

Η Ναταλία στην συνέχεια έκρυψε το πρόσωπο της για να μην φανούν τα δάκρυα χαράς της.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share