Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

"50άρα ρετουσαρισμένη": Σάλος με την Μαρία Μπακοδήμου!

Τι συνέβη;

26 Ιουνίου 2019 08:32

Κακός χαμός γίνεται σε instagram και twitter με την φωτογράφιση την καυτή φωτογράφιση της Μαρίας Μπακοδήμου!

Η παρουσιάστρια του Power of Love τα... "πέταξε" και με ανάλαφρη διάθεση και ένα (άσχετο;) στηθοσκόπιο για αξεσουάρ περασμένο στο λαιμό της έδωσε συνέντευξη... Διαβάστε παρακάτω....

...στο περιοδικό Down Town. Οι φωτογραφίες της, σαφώς και έχουν ρετουσαριστεί, αφού αυτό είναι πάγια τακτική στις επαγγελματικές φωτογραφίσεις όμως οι διαδικτυακοί της φίλοι... τσίνισει!

Τα... σχολιανά της άκουσε (ή μάλλον για να το διατυπώσουμε πιο σωστά, διάβασε!) η Μαρία κάτω από τη φωτογραφία του εξωφύλλου του περιοδικού που δημοσίευσε στα social media της!

Άγριο κράξιμο και σχόλια που μας έκαναν να "κοκκινήσουμε"!

Δείτε παρακάτω και θα καταλάβετε...

Θρίλερ με την Μαρία Μπακοδήμου: Το ξαφνικό τέλος!

Μυστήριο παραμένει η επόμενη μέρα της Μαρίας Μπακοδήμου στα τηλεοπτικά δρώμενα της χώρας!

Το Power Of Love 2 κατεβάζει ρολά φέτος και σύμφωνα με πληροφορίες δεν πρόκειται να βγει άλλος κύκλος οπότε το ξαφνικό αυτό τέλος αφήνει ξεκρέμαστη την Μαρία Μπακοδήμου!

Παρότι το ριάλιτι έχει δεχτεί κριτική, η παρουσιάστρια είναι η μόνη που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει! Αυτό δεν έχει περάσει απαρατήρητο και στην ομάδα του ΣΚΑΙ που ψάχνει λύση για να την "εκμεταλλευτεί"!

Η Μαρία Μακοδήμου, λοιπόν, κάνει συζητήσεις με το κανάλι του Φαλήρου, για την αξιοποίησή της του χρόνου, αφού το ριάλιτι τελειώνει στις 21 Ιουνίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Reallife, στο τραπέζι παραμένει η σκέψη για late night εκπομπή, ωστόσο προς το παρόν δεν έχει οριστικοποιηθεί το παραμικρό! Κάθε άλλο...

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share