Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Στέλλα Μιζεράκη: ''Ο Πάνος το υποψιαζόταν'' - Σοκάρει η εξομολόγηση της για τον Πάνο Ζάρλα!

Έδωσε συνέντευξη δακρύζοντας!

26 Ιουνίου 2019 08:26
Στέλλα Μιζεράκη: ''Ο Πάνος το υποψιαζόταν'' - Σοκάρει η εξομολόγηση της για τον Πάνο Ζάρλα!

Ολόκληρη η ανατριχιαστική συνέντευξη που έδωσε χτες η Στέλλα Μιζεράκη στην Ελεονώρα Μελέτη! «Ο Πάνος ένιωθε ότι θα πεθάνει...» ανέφερε η ίδια μεταξύ άλλων για το φρικτό τροχαίο του Πάνου Ζάρλα!

Η πρώην παίκτρια και νικήτρια του Power of love, άνοιξε την καρδιά της στην παρουσιάστρια και μίλησε για όλα!
«Ήταν πολύ δυσάρεστο και για μένα και για άλλους ανθρώπους. Δεν μου έχει ξανατύχει να χάσω άνθρωπο κοντινό μου και μάλιστα σε τόσο μικρή ηλικία. Εύχομαι να μην το ζήσει κανείς αυτό», είπε και συνέχισε:

«Ήταν πολύ ξαφνικό. Γενικά ακούμε καθημερινά ότι γίνονται δυστυχήματα και δεν περιμένεις να σου τύχει εσένα. Ήταν μια βραδιά πολύ ωραία, διασκεδάζαμε, εγώ έφυγα για να πάρω τη μητέρα μου από το αεροδρόμιο και μετά έμαθα όλο αυτό. Το είχε διοργανώσει η μητέρα του μαζί με κάποιες φίλες της.


Ο Πάνος το υποψιαζόταν, μου το είχε πει. Πήγαμε στο πάρτι, διασκεδάσαμε και έγινε αυτό. Εγώ κοιμόμουν όταν το έμαθα, νωρίς τα ξημερώματα, δεν μπορούσε να το πιστέψω. Με πήρε η Τζούλια που ήταν συμπαίκτριά μας και μου το είπε. Πήρα έναν πολύ καλό μου φίλο και του το είπα, πήγε από εκεί, βρήκε τη μητέρα του και μου το επιβεβαίωσε».

«Ο λόγος που μίλησα ήταν για να δώσω ένα μήνυμα στον κόσμο, να προσέχει», είπε μεταξύ άλλων.

«Και να μάθουμε περισσότερες λεπτομέρειες, πλέον δεν έχει καμία σημασία. Σημασία έχει να μη συμβεί σε άλλους», τόνισε η Στέλλα. Όσο για το αν πίστευε ότι θα βρει τον έρωτα μέσα στο σπίτι, η Στέλλα, είπε χαρακτηριστικά:


Στο casting με είχαν ρωτήσει αν πιστεύω ότι θα βρω τον έρωτα και τους είχα πει "όχι", δεν το πιστεύω».

Δείτε τα σχετικά βίντεο:


Πάνος Ζάρλας: Η συγκλονιστική αποκάλυψη για την Στέλλα Μιζεράκη!

Μια αποκάλυψη έκανε στενός φίλος του Πάνου Ζάρλα για τη Στέλλα Μιζεράκη, μετά το θάνατο πριν από περίπου δυο εβδομάδες.

Όπως αποκάλυψε, του είχε πει ο ίδιος ότι είναι πολύ ερωτευμένος με την Στέλλα, μάλιστα για την σχέση τους είχε μιλήσει και ο Παναγιώτης Θεόφιλος.


Συγκεκριμένο, ο Νίκος Κοκλώνης μίλησε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» και αναφέρθηκε στον άδικο χαμό του 28χρονου του Power of love.

«Κάναμε παρέα σχεδόν καθημερινή για 2-3 χρόνια. Σοκαρίστηκα. Ήταν πάντα χαρούμενος. Τον ένοιαζε πώς θα ευχαριστήσει τους άλλους. Όταν τον είδα στο Power of Love του στέλνω μήνυμα και μου απάντησε ‘Μου αρέσει, είμαι ερωτευμένος με τη Στέλλα' . Έστειλα μήνυμα στην μητέρα του. Είχε στεναχωρηθεί πάρα πολύ όταν παρερμηνεύτηκε η δήλωση του για την Μαρινέλλα.», είπε χαρακτηριστικά.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share