Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

"Κράτα γερά,μανούλα": Δύσκολες ώρες για την Αγγελική Νικολούλη!

Τι συνέβη;

25 Ιουνίου 2019 23:46

Συνεχίζονται οι δύσκολες στιγμές για την Αγγελική Νικολούλη.«Κράτα γερά μανούλα!», έγραψε σε ανάρτηση της για την μητέρα της που νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στο Ρίο.

Μέσα από την εκπομπή της, δημοσιογράφος και παρουσιάστρια είχε ενημερώσει το τηλεοπτικό κοινό πως ο κίνδυνος είχε περάσει και είχε ευχαριστήσει δημόσια τους γιατρούς, αλλά είχε πετάξει και τα καρφιά της.

Ωστόσο, η Αγγελική Νικολούλη πηγαινοέρχεται Αθήνα - Ρίο για να βρίσκεται στο πλευρό της μητέρας της, αφού έχει πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram θέλησε να ενημερώσει τους διαδικτυακούς της φίλους για την κατάσταση σήμερα. «Άλλο ένα μακρύ τούνελ από τα πολλά που διασχίζω αυτόν τον μήνα μέχρι το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στο Ρίο. Αρχίζουμε όμως και βλέπουμε το φως στην άκρη του. Κράτα γερά μανούλα!», την ακούσαμε να λέει στο βίντεο.


Τραγικές ώρες για την Αγγελική Νικολούλη: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο!

Στην Πάτρα βρίσκεται, σύμφωνα με τα όσα μάθαμε, η δημοσιογράφος Αγγελική Νικολούλη.

Η μητέρα της δημοσιογράφου νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας. Η δημοσιογράφος που ως γνωστόν διατηρεί πολλές σχέσεις με την Πάτρα, έχοντας ξεκινήσει από την πόλη μας την δημοσιογραφική της καριέρα, δεν φεύγει στιγμή από το πλευρό της μητέρας της και ενημερώνεται συνεχώς για την εξέλιξη της υγείας της.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share